25n
25N
25N

Rocòdrom i ping pong en el Parc Central de València

Així serà la zona infantil de nou “pulmó verd” de la capital del Túria

Rocòdrom i ping pong en el Parc Central de València
30/05/2018 -

L’erm descampat adjacent al parc de vies de l’Estació del Nord segueix els seus passos engegantits cap a un espai amb vida pròpia i que pretén ser un dels centres neuràlgics de l’esplai i la naturalesa en el centre de la ciutat. El Parc Central comptarà amb un espai de jocs per als més xicotets, però també comptarà amb zones d’entreteniment per a totes les edats.

Carrusels, gronxadors i balancins poblaran l’anomenat Bol o Jardí dels Xiquets, l’àrea de dedicada als més xicotets, on també es vol col·locar una plataforma lliscant i una mica més cridaner: taules de ping pong. Però si haguérem de ressaltar algun joc en concret, est seria l’arbre de la ciència. Aquesta colorida estructura permetrà als xiquets grimpar per escales i introduir-se a l’interior d’unes grans boles.

  > FOTOGALERIA | La construcció del Jardí dels Xiquets en el Parc Central

A dia de hui, l’arbre de la ciència ja està col·locat, igual que diversos gronxadors i balancins. La zona pretén estar adaptada a aquells xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, per la qual cosa inclourà jocs i elements inclusius, a més de comptar amb el paviment de cautxú adequat a la normativa de seguretat. Aquests dies s’està treballant en aquest últim punt.

Els més majors també tindran la seua zona lúdica. Un rocòdrom d’uns 4 metres i mitjà d’altura estarà disponible per a aquells i aquelles valentes que es llancen a escalar-ho. De la seua altura total, seran escalables 3 metres i mig d’altura per als més experimentats i un nivell menor per a iniciació. També cal dir que no es tracta d’un rocòdrom ortodox, sinó d’un híbrid entre els més tradicionals d’imitació a la pedra i els més innovadors, els boulders, compostos de blocs o peces més rectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
torrent