25n
25N
25N

Més de 3.000 metres de zona d'esplai en la Font de Sant Lluís

Més de 3.000 metres de zona d'esplai en la Font de Sant Lluís
23/02/2018 -

Les obres d’urbanització del carrer del Músic Chapí i del seu voltant han permés l’apertura de dos nous jardins per al veïnat de la Font de Sant Lluís que, des de hui, compten amb 3.390 metres quadrats d’espai lliure que, entre altres servicis incorporen una zona de jocs bio saludables i un altre de jocs infantils.

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha visitat hui la finalització d’aquestes obres del Programa d’Actuació Integrada (PAI) “Músic Chapí”, que s’ha desenvolupat en una superfície total de 26.953 metres quadrats en un terme de 18 mesos.

Durant la visita a aquesta nova zona del districte de Quatre Carrers, el regidor ha comprovat el resultat dels treballs realitzats entre els carrers Gravador Jordán, Mossén Palanca, l’esmentada Músic Chapí i el camí de la séquia de Fabiana i el Bulevard Sud. En aquest espai s’ha habilitat una xarxa viària de 13,558 metres quadrats, amb voreres i arbrat. A hores d’ara resta eliminar les torres elèctriques de mitjana i baixa tensió, “quan Iberdrola ens autoritze per a la desconnexió de les torres i la connexió de les canalitzacions subterrànies”.

Les obres les ha dutes a terme l’Agrupació d’Interés Urbanístic Músic Chapí, adjudicatària del PAI en el qual s’han d’edificar 23.801 metres quadrats amb caràcter residencial. En recórrer la zona, el regidor Vicent Sarrià, que ha recordat que aquestes obres començaren al juny de 2016, ha manifestat la seua satisfacció “per la consolidació d’aquesta àrea urbana que es trobava degradada i que, de seguida, serà un nou nucli de vida i d’activitat”.

“Es tracta d’una actuació que contribueix a recuperar una zona ocupada per naus obsoletes amb problemes d’ocupació i salubritat pública i que ara es completarà amb unes 300 vivendes unifamiliars i pisos de protecció oficial” ha explicat el regidor, que, com a curiositat, ha destacat que el projecte inicial hagué de ser modificat per respectar una magnòlia històrica que, segons la tradició, va ser el que va plantar per Sant Lluís i va donar origen a aquest nucli urbà”.

Seguidament, el regidor Vicent Sarrià ha visitat la subestació elèctrica Aqua, que dóna servici a la zona nord-est de València, al front marítim i al Cabanyal. El regidor ha destacat el disseny del jardí habilitat damunt d’aquesta infraestructura subterrània “que emula l’horta amb espècies baixes per no dificultar la visió i que està preparada perquè en un futur hi passe el tramvia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 3 =

caixaontinyent
ruta massamagrell