25n
Orgull
Orgull

La zona blava de València amplia les seues hores de pagament

Un altre dels canvis més importants que s’han introduït és el de l’opció de desaparcar el vehicle i recuperar els diners no utilitzats

La zona blava de València amplia les seues hores de pagament
22/06/2021 -

Amb l’entrada en vigor de la nova Ordenança Reguladora d’Aparcament (ORA), s’han posat en marxa canvis que afecten principalment l’aparcament en la zona blava de València. Així, una de les modificacions està relacionada amb l’horari de pagament, que s’adapta a la nova Ordenança de Mobilitat.

D’aquesta manera, l’horari general de pagament serà de 9.00 a 21.00 hores, de dilluns a dissabte, en totes les zones regulades, excepte les que estan situades en els districtes de l’Olivereta, Patraix (excepte Tres Forques), Benimaclet, Rascanya i els barris de l’Amistat, Albors i Camí Fons, que no tindran regulat l’estacionament el dissabte a la vesprada.

Amb aquesta ampliació de l’horari, la zona blava també s’haurà de pagar en les hores del migdia – de 14.00 a 16.00 h – que abans estaven exemptes de pagament; mentre que a la vesprada s’allarga una hora (fins a les 21.00 h).

No obstant això, no és l’únic canvi que s’ha introduït. I és que amb els nous parquímetres no només es permetrà el pagament amb targeta, sinó també l’opció de desaparcar. En aquest sentit, si la persona usuària ha pagat dues hores, però només gasta una, podrà seleccionar l’opció de desaparcar i acumular en un moneder la fracció de diners que no ha emprat per a utilitzar-la la pròxima vegada.

Així mateix, com ha assenyalat el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, els parquímetres seran de propietat municipal. “En l’anterior contracta, la ciutat anava pagant eixos parquímetres però, després, eren propietat de l’empresa. Ara mateix, els paguem i amortitzem, però serem propietaris i incorporem així recursos a l’Ajuntament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − tres =