25n
25N
25N

Zitane i Mª José Cano s’anoten la victòria en la Carrera Tomatina de Buñol

Un total de 459 atletes participen en la carrera, un 23% d’ells dones

Zitane i Mª José Cano s’anoten la victòria en la Carrera Tomatina de Buñol
18/09/2017 -

Ouais Zitane i Mª José Cano s’han anotat la victòria de la Carrera Tomatina de Buñol. En el cas de Zitane, comprimeix d’aquesta manera al màxim la classificació general absoluta del circuit que segueix comandada pel seu company d’equip Hassane Aouchar. Des de fa mesos estava clar que en categoria masculina l’any anava a ser cosa de dos i així s’està demostrant en cadascuna de les proves disputades.

Ouais Zitane i Hassane Aouchar s’han repartit tots els triomfs fins a hui de la present edició del circuit. Aquesta vegada ha sigut Zitane qui s’ha fet amb la victòria de manera contundent a Buñol, la segona consecutiva després de la que va aconseguir a Siete Aguas, i se situa a només un punt de la general que segueix comandada per Hassane Aouchar. En aquesta ocasió el veterà atleta de Gaes no ha pogut plantejar batalla al seu company d’equip i s’ha hagut d’acontentar amb la segona posició, mentre que el tercer lloc ha sigut per a Luis Félix Martínez.

En dones Fátima Ayachi no ha participat en la carrera i el triomf se l’ha portat Mª José Cano, que escala fins a la segona posició de la general. Patricia Montalvo ha sigut segona i Yoana García tercera. 459 atletes han pres part en la novena prova del Circuit de la Diputació, dels quals un 23% han sigut dones, un fet molt destacable si es té en compte l’extrema duresa de la prova d’un circuit que afronta el tram final de la competició amb encara moltes coses per decidir.

El Circuit de la Diputació continuarà el pròxim 1 d’octubre amb una altra prova tradicional en el calendari degà de l’atletisme popular espanyol: el Gran Fons de Paterna, la carrera que organitza el CA Cárnicas Serrano, una de les que més nivell té per la qualitat individual dels seus participants i en la qual molts participants van a aprofitar per a completar les seues huit proves abans que arriben els grans esdeveniments de la tardor en la Ciutat del Running.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + vint =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020