25n
Orgull
Orgull

Zeeman celebra la seua obertura número 100 a Espanya després de registrar vendes per valor de 740,6 milions d'euros en 2020 en tota Europa

Aquesta obertura suposa a més la 25a de la multinacional holandesa de productes low cost a la Comunitat Valenciana

Zeeman celebra la seua obertura número 100 a Espanya després de registrar vendes per valor de 740,6 milions d'euros en 2020 en tota Europa
30/06/2021 -

Zeeman, la multinacional holandesa de roba i productes tèxtils de qualitat, inaugura hui a València una nova botiga al carrer Hospital núm. 2, en ple districte de Ciutat Vella. Aquest nou establiment es converteix a més en l’obertura número 100 a Espanya, consolidant així la seua presència al nostre país.

Aquesta obertura número 100 cobra especial importància, ja que es fa després d’uns mesos molt durs per a tota la indústria a causa de la pandèmia. Encara així, en 2020, Zeeman va aconseguir registrar vendes per valor de 745 milions d’euros en tota Europa, i actualment es troba en plena recuperació. Així ho demostren les perspectives de creixement de la companyia holandesa a Espanya: durant l’any vinent 2022, Zeeman té ja previstes noves obertures al nostre país fins a arribar a 160.

L’aposta de Zeeman que arriba a aquest local valencià és senzilla i té una oferta basada en productes tèxtils bàsics i de qualitat com a roba interior, calcetins, samarretes, tovalloles i pantis, i, a més, col·leccions sempre noves de roba infantil i de bebé, al preu més assequible possible i respectant el medi ambient.

Més de 630 llocs de treball a Espanya

Zeeman ja ocupa 634 treballadors en tota Espanya, dels quals 127 es troben a la Comunitat Valenciana. Igual que els seus plans d’expansió i creixement, el ritme de contractació no frena i esperen contractar altres 250 empleats en l’any vinent.

La Comunitat Valenciana ha sigut sempre una aposta segura per al gegant holandés. Ja compten amb 25 botigues en aquesta comunitat autònoma, on afirmen que el concepte de ‘botiga de barri’ que practica Zeeman té un excel·lent acolliment. De fet, el factor que diferencia a Zeeman dels seus competidors és precisament est, l’ésser una ‘botiga de barri’. Això passa per estar sempre prop dels seus clients i evitar que els veïns hagin de desplaçar-se per a poder comprar roba i tèxtils de qualitat, al millor preu i responsables amb el medi ambient.

Aquesta inauguració al carrer Hospital núm. 2 a València ha sigut molt especial no sols per convertir-se en la botiga número 100 en tota Espanya, sinó també perquè ha comptat amb la presència de Jan Versteeg, ambaixador dels Països Baixos al nostre país.

En paraules d’Erik Jan-Mares, CEO de Zeeman: “estem molt il·lusionats de celebrar la nostra obertura número 100. 2020 no ha sigut un any fàcil, però malgrat això hem aconseguit molt bons resultats gràcies a la gent que confia en els nostres productes. A més, que estiga a València em fa especial il·lusió perquè ha sigut sempre una comunitat que ens ha tractat amb especial afecte. Estem segurs de poder continuar ampliant la nostra presència a Espanya. Els espanyols ens han demostrat que Zeeman és la seua parella perfecta quant a productes de qualitat, al menor preu i responsables amb el medi ambient.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =