25n
25N
25N

Zarpa, la mítica banda de rock de Mislata, enceta la primera nit de les festes

Zarpa, la mítica banda de rock de Mislata, enceta la primera nit de les festes
23/08/2016 -

En 1977 quatre adolescents es van ajuntar a Mislata per a fer el que més li agradava, música rock. Aquells quatre jóvens d’entre 15 i 16 anys van acabar formant una banda de heavy metall que es va cridar Zarpa i es van convertir en una de les formacions pioneres al nostre país i en tota una llegenda per als amants del rock més dur.

Després de quasi quaranta anys de trajectòria musical i després d’actuar per mig món, aquells quatre xics de Mislata van tornar a pujar-se el divendres a un escenari per a tocar en el seu poble. Ho van fer en la plaça de la Constitució, enfront de l’Ajuntament, i van fer tot un recital de cops de guitarra i records entranyables per a agarrar-li foc a la primera nit de les festes.

A pesar de la seua dilatada carrera musical, els de Zarpa reconeixen que no han tingut massa oportunitats de tocar en la seua ciutat natal. De fet, com recordaven dies abans del concert en les xarxes socials, feia 34 anys de l’última vegada que van tocar en la plaça de l’Ajuntament. El divendres van tornar a fer-ho, com van publicar en el seu compte de Facebook, “amb uns quants anyets més, però amb més professionalitat i la mateixa il·lusió que aquella vegada”. I com ells mateixos reconeixien, “potser molts d’aquells que van vindre en 1982 no vinguen perquè no estan o perquè la vida els va portar a altres llocs i altres circumstàncies, però potser molts d’aquells que sí que van estar aquell dia, s’hagen tornat a trobar amb un concert de Zarpa”, asseguraven.

La Nit de Rock de les festes, organitzada per l’Ajuntament de Mislata, portava també en cartell a Lapa i Parking Fox, que van precedir a la mítica banda local, que com era d’esperar va congregar a un nombrós públic, majoritàriament fidels seguidors de Zarpa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 7 =