25n
25N
25N

Salpa del Port de València el vaixell en el qual es va detectar la soca índia en donar-se per extingit el brot

Salpa del Port de València el vaixell en el qual es va detectar la soca índia en donar-se per extingit el brot
17/05/2021 -

El vaixell ‘Skiathos I’ ha pogut salpar del Port de València després que Sanitat Exterior haja donat per extingit el brot de coronavirus, en el qual es va confirmar la presència de la soca índia, segons han informat fonts de Delegació de Govern.

Així, Sanitat Exterior ha autoritzat l’eixida del vaixell després que les últimes proves PCR arribades aquest dilluns donaren negatiu i que els set tripulants contagiats hagen complit amb la quarantena. Així mateix, s’ha procedit a una desinfecció del vaixell.

No obstant això, segueix retingut en el Port de València el ‘Maersk UTAH’, en el qual s’ha confirmat la presència de la soca britànica. En aquest cas, hi ha 10 tripulants afectats.

Els vaixells procedien d’Algesires i de Barcelona i van atracar l’1 de maig en els Molls de Creuers 2 i 3, situats tots dos a l’interior de l’Ampliació Nord del Port de València.

El recinte va oferir atracar a tots dos vaixells en aigües segures interiors i apartades de l’activitat comercial, una proposta que va ser acceptada per Sanitat Exterior i per les mateixes navilieres per a poder atendre amb major facilitat a les persones infectades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + setze =