25n
25N
25N

Un youtuber s'enfronta a presó per vexar a dones i reduir-les a un rol sexual

S’enfronta a un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques i una multa de 3.600€

Un youtuber s'enfronta a presó per vexar a dones i reduir-les a un rol sexual
17/11/2019 -

Un jove youtuber s’enfronta a dos anys de presó per vexar a les dones i reduir-les a un rol sexual. L’octubre de 2018, a través del seu canal, va emetre tres vídeos sota els títols ‘Com saber si eres una calientapollas‘; ‘Com saber si eres una bruta (amb sorpresa)’; i ‘Vols saber si eres una puta’.

La fiscal encarregada d’aquest cas demana al jove presó per un delicte comés en ocasió de l’exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques garantits per la Constitució, previst en l’article 510.2 a), 3, 5 i 6 del Codi Penal. També li reclama el pagament d’una multa de 3.600 euros.

Així consta en la seua qualificació provisional, a la qual ha tingut accés Europa Press, i que s’ha remés al Jutjat d’Instrucció número 20. En ella, signada per la secció d’Odi de la Fiscalia de València, es reclama l’obertura de judici oral contra l’acusat.

El jove tenia un canal d’internet Youtube des de 2013 i a l’octubre de l’any 2008 va publicar, identificant-se com ‘yuyu el youtuber llegendari’, tres vídeos en els quals es mostrava parlant a càmera i dirigint-se a les dones de manera vexatòria.

En els vídeos, l’acusat presumptament culpabilitza a les dones d’un eventual abús sexual i els donava consells perquè saberen si eren o no el que ell entén per una “calfa pollas“, paraula que esmenta en 22 ocasions.

També afirmava que si una dona es negava a tindre sexe amb algú es mereixia patir un abús sexual. En concret, assenyalava: “Si seràs una calientapollas, almenys fica’t al llit amb algú que t’ofereix sexe. Això et farà una persona molt més digna. Perquè si no et fiques al llit amb aqueixes persones que et conviden a tindre sexe amb elles, estàs sent una persona molt cruel i per això mereixes que et morboseen i toqueteen i et diguen porcades”.

El jove, a més, llançava missatges vexatoris cap a les dones on les objetualitzaba pel fet de reduir-les a un rol sexual al servei dels homes. Sobre aquest tema, assenyalava: “Si vas caminant pel carrer i tots els homes et queden mirant de manera morbosa, eh… ho sent molt amiga, però eres una calientapollas enorme. Eres una gran calientapollas“.

“Si vols que els homes et respecten, vist de manera adequada, saps. Sobretot, no uses veu sexy ni et comportes de manera seductora. Quan estigues prop d’un home. I si ho faràs, almenys culmina amb ell, no?”, mantenia en els seus missatges.

Cadascun d’aquests tres vídeos del youtuber van tindre 4.488, 104 i 270 visualitzacions i, segons manté la fiscal, incitaven a l’odi contra les dones. No s’ha localitzat cap publicació de disculpa o penediment per part de l’acusat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 − 1 =

ccccinema
activem alfafar