25n
25N
25N

Yllana torna a Burjassot amb el show 'Gag Movie'

Yllana torna a Burjassot amb el show 'Gag Movie'
30/10/2018 -

Vella coneguda de Burjassot, ja que ja ha actuat en el municipi en diverses ocasions, la companyia Yllana Produccions torna amb el seu últim espectacle, ‘Gag Movie’. Aquesta vegada, Yllana s’endinsa en l’absurd rodatge d’una pel·lícula, signant una divertidíssima sàtira sobre la fama, la imatge i el seté art.

‘Gag Movie’ tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli divendres que ve 9 de novembre, a les 20:00h. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a través de ServiEntradas o també físicament, en la Casa de Cultura o en el Tívoli, la mateixa vesprada de la representació. La taquilla del Tívoli obrirà a les 19:00h.

Amb 27 anys a dalt dels escenaris i sempre triomfant amb la seua trentena d’espectacles per tota Espanya i altres quaranta països diferents, Yllana domina el teatre musical i gestual més disbauxat i la mostra més recent del seu art arriba amb ‘Gag Movie’, nova peça de la companyia que va estrenar aquest mes d’octubre.

Amb una profunda influència del llenguatge cinematogràfic, els components de Yllana, els qui en moltes ocasions s’han definit com a “cinèfils que fan teatre”, rendeixen el seu particular homenatge al món del cinema amb ‘Gag Movie’. Es tracta de la història de quatre personatges atrapats en el temps i els confins estrets d’un sol fotograma. La singular troupe de cineastes irromp en escena per art de màgia., emprenent un divertidíssim viatge amb els espectadors per alguns dels moments més iconogràfics del seté art. Amb humor i enginy, no solament ens mostraran en directe com és el cinema, sinó com es fa, com es viu i, sobretot, com es gaudeix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud