25n
Orgull
Orgull

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra la seua XVI Festa Solidària

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra la seua XVI Festa Solidària
30/07/2018 -

El passat cap de setmana els veïns i veïnes de Mislata, cridats a participar per l’Agrupació Veïnal, van tornar a ser protagonistes d’un sopar solidari amb l’únic fi de recaptar una important quantia per a donar a una associació benèfica. En esta ocasió, la beneficiària va ser l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El sopar, en el que es va recaptar una important suma econòmica per a esta entitat, va comptar amb l’assistència de prop de 500 assistents, entre els que es trobava l’alcalde de la localitat, Carlos Fernández Bielsa, i gran part del seu equip de govern.

La cita, que complix setze edicions, va tindre la col·laboració de nombrosos comerços de Mislata, que van donar obsequis per al sorteig que es va realitzar entre tots els assistents. Es van repartir en total 40 regals, entre viatges de cap de setmana, sopars o menjars en establiments de la ciutat, articles de joieria o una gran quantitat de pernils que van alegrar encara més si és possible als agraciats. El fi de la festa ho van posar la música de la revetla i els focs artificials.

La cita ha aconseguit convertir-se en un emblema de la solidaritat entre l’associacionisme veïnal de Mislata. Segons el president de l’Agrupació Veïnal, Jesús Martínez, “any després any esta cita és tot un èxit de convocatòria. És ja una data esperada pels habitants de Mislata. Tots participen amb gran il·lusió i solidaritat, ja que al final suposa ajudar a organitzacions que estan realitzant una labor excepcional i necessiten el suport de tota la societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =