caixa popular

Els XVI Premis de Literatura Breu de Mislata ja tenen guanyadors

Els XVI Premis de Literatura Breu de Mislata ja tenen guanyadors
27/07/2018 -

En narrativa en castellà, ha aconseguit destacar el treball de José Antonio Palomares Blázquez, titulat “¿Dónde has estado?”. Mentres en la categoria de poesia, el guanyador ha sigut el cubà Abel Dávila Savina l’obra “Redondear l’óvulo”. Tots els autors i autores premiats rebran els 800 euros del premi i una tirada de 500 plaquettes per la seua obra reconeguda pel jurat, de les quals el guanyador rebrà 50 edicions.

El certamen literari “Vila de Mislata” de literatura breu ha arribat a la seua 16 edició creixent en prestigi i visibilitat dins del panorama de les lletres valencianes. La rellevància dels noms que tradicionalment componen el jurat i el bon nivell de participació han permés impulsar un dels emblemes de la Regidoria de Cultura. Enguany s’han presentat 260 treballs en castellà i 43 en valencià sumant les categories de poesia i narrativa, unes xifres de participació que es mantenen en esta edició respecte a la passada convocatòria.

El jurat dels treballs en valencià ha estat compost per Isabel Robles Gómez, Manuel Alonso Catalá i Josep Antoni Fluixà Vives. En la modalitat en castellà, els membres del jurat han sigut Carolina Otero Belmar, Pilar Verdú del Camp i Bibiana Collado Cabrera (poesia) així com Susana Gisbert Aixeta, Rafael Cervera Torres i Cèsar Rodríguez-Gavela López (narrativa), que es van reunir per a deliberar i firmar les actes junts amb la regidora de Cultura, Pepi Luján.

L’Ajuntament de Mislata farà una tirada de 500 exemplars de cada un d’ells, que es difondran a través de la xarxa de Biblioteques Públiques Valencianes. D’esta manera, el certamen cada any està obtenint un major grau d’acceptació entre els escriptors valencians, i també entre molts altres autors espanyols que decidixen participar en uns premis ja consolidats com una de les importants apostes per la cultura del consistori.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris