25n
25N
25N

La XV Edició del llibre "Antologia Popular" presa forma gràcies a 19 autors i autores d'Alaquàs

La cita literària queda emmarcada dins dels actes de celebració de la Setmana dels Nostres Majors

La XV Edició del llibre "Antologia Popular" presa forma gràcies a 19 autors i autores d'Alaquàs
27/09/2019 -

Coincidint amb la celebració de la Setmana dels Nostres Majors, ahir 26 de setembre es presentava a la Sala Xemeneia, al Castell d’Alaquàs, la XV edició del llibre Antologia Popular. Una iniciativa literària que arriba de la mà, un any més, de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs i l’Ajuntament i que té per objectiu recopilar en una mateixa publicació poesies i relats d’autors locals.

A la cita van estar presents a més dels autors i autores, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, la regidora de Benestar Social i Majors Elena Solís, la Presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Alaquàs, Francisca Márquez Moreno i Pedro Juan Navarro. L’Alcalde d’Alaquàs va aprofitar el seu torn de paraula per agrair l’esforç i treball de les i els escriptors, als que va animar a continuar participant en aquesta iniciativa que contribueix a ampliar el patrimoni literari local.

El llibre està format pels poemes i relats en prosa de 19 autors i autores que van compartir les seues experiències viscudes, de costums i properes a tothom amb el públic assistent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =