25n
25N
25N

Música i fogueres de Sant Joan al festival Xufa Rock

Alboraia donarà la benvinguda a Sant Joan amb una nit plena de concerts i correfoc

Música i fogueres de Sant Joan al festival Xufa Rock
23/06/2018 -

L’espera de la nit de Sant Joan pot combinar-se amb ritme i acords a Alboraia. Un any més, la localitat valenciana celebra el festival Xufa Rock a la Platja de la Patacona amb concerts per a tota la família, perquè ningú es quede sense gaudir. Des de les 19 hores fins ben entrada la nit, qui vulga pot acostar-se al seu escenari a l’Edifici Singular.

Dusty Shoes, la banda valenciana de rock, serà l’encarregada de començar l’esdeveniment amb “If you love me again” o “In love“, algunes de les seves cançons més sonades. A les 19 hores també serà el torn de Periferia Norte amb Jazzwoman, Hien, Ags, Del Olmo i KranF, que barrejarà diversos gèneres, i de L’Home Brut, que farà vibrar al públic amb les seues versions i cançons pròpies. Les tres actuacions donaran pas a les 22.30 hores a Ramonets, que recorre col·legis de tota la província amb el tour “Ser major és un ful” per a animar a tota la família.

Una hora més tard, Xufa Rock oferirà un correfoc per a esgotar els últims moments fins a complir amb la tradició. En aquest cas, Dimonis de lAvern s’encarregarà de la mostra de focs artificials per a acostar la màgia una mica més a totes les persones que es reuneixen en una nit tan especial. Així, a les dotze de la nit, quan les fogueres ja comencen a omplir de llum la Platja de la Patacona, començaran tres actuacions més: la de Peranoia, amb funk, hip-hop, rock, indie i pop com a fil conductor; la de Frida, amb raps reivindicatius en valencià; i, finalment, la de DJ Xufa, perquè la música de José Miguel Moreno tanque la nit més curta de l’any.

Als concerts, gratuïts i oberts a tothom, es podrà acudir en autobusos EMT, amb la línia 31. L’empresa de transport públic, a més, cobrirà desplaçaments durant les 24 hores d’aquesta i les línies 25, 32, 92, 93, 95, 98 i 99, amb el reforç de 113 conductors.

 

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tretze =