25n
25N
25N

Xirivella reforça l'assistència domiciliària i l'atenció psicològica per telèfon

Xirivella reforça l'assistència domiciliària i l'atenció psicològica per telèfon
26/03/2020 -

L’Ajuntament de Xirivella ha reforçat l’assistència domiciliària dirigida a persones majors que es troben soles, aïllades i sense un suport familiar constant. El consistori ha activat durant les 24 hores del dia un servei d’atenció telefònica perquè, o bé aquestes mateixes persones o bé persones del seu entorn que siguen coneixedores de la seua vulnerabilitat, el posen en coneixement dels Serveis Socials municipals. El número al qual cal cridar és el 96 383 02 79.

“El que pretenem amb aquest servei és garantir l’avituallament i les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables a l’estat d’alarma, les persones que no tenen garantida la seua vida en condicions de normalitat”, assegura l’alcalde Michel Montaner. L’Ajuntament ha comunicat aquest servei en la seua pàgina web i en totes les seues xarxes socials, apel·lant al conjunt de la població a col·laborar en la localització i identificació dels beneficiaris potencials. A més, s’han penjat cartells en els comerços oberts al públic durant l’estat d’alarma i s’ha disposat un servei de megafonia que recorre tots els carrers del municipi.

D’altra banda, el consistori ha tornat a aprofitar els recursos humans del gabinet psicopedagògic municipal, destinat normalment a l’àmbit educatiu, i ha posat els seus professionals a la disposició de les persones que requerisquen atenció psicològica urgent. En el telèfon 96 383 09 06, de dilluns a diumenge i de 8 a 20 hores, s’habilita un servei d’atenció i consulta per als qui estiguen acusant seqüeles psíquiques derivades del confinament domiciliari i la falta d’interacció social. “Com a alcalde, prec a la població que faça un ús responsable dels serveis posats a la seua disposició i que no obstaculitzem l’accés dels qui més els necessiten”, conclou Montaner.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − un =