25n
Orgull
Orgull

Xirivella instal·la el Punt Violeta durant les festes

Amb l’objectiu de poder disfrutar d’unes festes des del respecte a totes les persones, s’instal·larà l’espai del Punt Violeta a la Plaça Gerardo Garcés

Xirivella instal·la el Punt Violeta durant les festes
28/08/2018 -

Xirivella va iniciar ahir, dilluns 27 d’agost, les seues festes fins al 22 de setembre. És temps de disfrutar i passar-ho bé, sempre respectant totes les persones. Per això, des de la Casa de la Dona de Xirivella, que coordina la regidora i diputada provincial d’Igualtat Isabel García, s’ha pres la decisió d’instal·lar durant l’època festiva un Punt Violeta, iniciativa impulsada des de la Generalitat Valenciana i que s’està estenent per totes les festes populars.

Es tracta d’un espai on se sensibilitza el públic i s’atén, informa i ajuda les víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista. La finalitat per tant és la de conscienciar, previndre i ajudar a disfrutar de la festa respectant les dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.
El Punt Violeta s’instal·larà a la plaça Gerardo Garcés el 7 i 8 de setembre durant la Nit de les Figues de 23.00 h a 04.00 h, i el 15 de setembre amb la celebració de les Paelles i Colles d’11.00 h a 17.00 h.

L’espai estarà atés per una psicòloga i un psicòleg de CAVAS (Asociación Centro de Asistencia a Víctimas de Agresiones Sexuales), qui rebran les consultes i visites de totes aquelles persones que vulguen informar-se.

“Les festes són perquè totes i tots ho passem bé, disfrutant de la llibertat individual de cadascú sense por” argumenta Isabel García.
Des del consistori s’aposta per unes festes inclusives, on tot el món puga disfrutar d’uns dies plens d’emoció i bon ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =