caixa popular

Xirivella es prepara per al tall de la seua principal via d’entrada des de València

Les obres de connexió de la A-3 amb la V30 obligaran a tallar la principal entrada de Xirivella a partir del dia 23.

Xirivella es prepara per al tall de la seua principal via d’entrada des de València
21/08/2017 -

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Xirivella ha donat difusió a un ampli dossier amb informació a la ciutadania per a evitar que les obres que executa Foment col·lapsen els accessos de Xirivella.

Segons va informar Demarcació de Carreteres fa pocs dies, les obres de construcció del túnel que connectarà la A-3 amb la V-30 obligaran a tallar el principal accés a Xirivella des de València, per la plaça d’Espanya, a partir del dia 21. Primer seran talls nocturns i, a partir del dia 23 d’agost, s’estendran a tota la jornada.

Segons el dossier elaborat per l’Ajuntament de Xirivella, el punt més conflictiu és la rotonda que dóna accés a l’avinguda Verge dels Desemparats, que ara haurà d’absorbir la major part del trànsit d’entrada a Xirivella i part del d’eixida. D’acord amb l’informe de la Policia Local, les recomanacions intenten regular el trànsit per a evitar que en esta rotonda es concentren vehicles que puguen tindre altres vies d’accés o d’eixida de Xirivella.

«Estem fent tot el possible per a informar a la ciutadania –explica Josep Moret, regidor de Seguretat Ciutadana–, per això hem publicat un vídeo amb recomanacions bàsiques i ara este dossier amb itineraris alternatius. Però necessitem que Demarcació de Carreteres implante la senyalització adequada i informe també a la ciutadania. I també s’ha de coordinar amb els municipis veïns perquè necessitem que eixa rotonda només la utilitzen els vehicles que arriben o isquen de Xirivella i això exigix, per exemple, posar senyals en els altres municipis, a més d’altres mesures que no estem veient».

Per la seua banda, l’alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, fa una crida a la serenitat: «És veritat que estem molt preocupats, i per això estem fent tot el possible per a informar la ciutadania alhora que exigim a Foment que prenga les mesures necessàries perquè la situació no es descontrole. Estem segurs que els veïns i veïnes de Xirivella actuaran amb serenitat i col·laboraran seguint les recomanacions, però el Ministeri de Foment ha de ser conscient també de les dificultats que poden ocasionar estes obres. Per la nostra banda, saben que estan comptant amb tota la nostra col·laboració per a executar unes obres que sens dubte acabaran beneficiant a Xirivella.»


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris