25n
25N
25N

Xirivella amplia la seua oferta educativa pública per a alumnat de 2 anys

Xirivella amplia la seua oferta educativa pública per a alumnat de 2 anys
25/05/2021 -

Xirivella tindrà una nova aula gratuïta de 2 anys, tal com ha anunciat la Conselleria d’Educació dins del seu pla per a anar augmentant l’oferta educativa destinada a aquest rang d’edat en centres ordinaris. Serà el CEIP Antonio Machado el que aculla aquesta nova aula, que tindrà una ràtio de 18 alumnes i alumnes per al curs 2021/2022. “Comptar amb una aula de 2 anys en el centre implica un nou repte i una gran oportunitat per a ampliar el nostre projecte educatiu, iniciant-lo en edats més primerenques. Sempre hem treballat per a oferir-li a tot el nostre alumnat l’accés a una gran diversitat d’experiències educatives, oferir-li-les a alumnat de 2 anys ajuda a contribuir en la millora del seu desenvolupament integral”, assegura Concepción Penas, directora del CEIP Antonio Machado.

D’aquesta manera, el CEIP Antonio Machado s’uneix al Rei en Jaume i Vicent Tosca, que ja compten entre la seua oferta educativa la destinada a l’alumnat de 2 anys des de 2016 i 2017, respectivament. “Xirivella continua ampliant la seua oferta educativa pública i de qualitat. Amb aquesta nova aula guanyem capacitat de conciliació familiar, molt demandada per la ciutadania”, assegura Michel Montaner, alcalde de la localitat.

“És molt bona notícia per a Xirivella”, afirma Encarna Martí, regidora d’Educació, que prossegueix: “d’aquesta manera sumem igualtat d’oportunitats i ajudem les famílies a triar entre totes les possibilitats que té la nostra ciutat per a escolaritzar als menors de 3 anys”. Aquesta oferta educativa se sumarà també a l’escoleta municipal per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys de cara al pròxim curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =