25n
25N
25N

Xirivella acull la III Jornada Associa’t, dirigida als col·lectius feministes

Isabel García: “Aquests encontres serveixen per a treballar conjuntament amb col·lectius de dones, arribar a bon port i participar en la gestió contra la violència de gènere, així com lluitar per la igualtat entre homes i dones”

Xirivella acull la III Jornada Associa’t, dirigida als col·lectius feministes
29/11/2016 -

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Esports de la Diputació de València ha organitzat aquest passat dissabte 26 de novembre la III Jornada Associa’t en la Casa de la Dona de Xirivella, dirigida als col·lectius feministes. En aquesta ocasió la sessió titulada ‘Repensant les nostres organitzacions-Jornada de Facilitació Grupal’ s’ha centrat a analitzar les fortaleses i febleses de les organitzacions de dones, així com en la forma de crear sinergies a través del treball en equip.

“Aquestes trobades serveixen per a treballar conjuntament amb els col·lectius de dones, arribar a bon port i participar en la gestió contra la violència de gènere, així com lluitar per la igualtat entre homes i dones”, ha assenyalat la diputada Isabel García, qui ha destacat “l’oportunitat” que les associacions assistents han tingut de treballar conjuntament aspectes nous en matèria d’organització, motivació i dinamització dels col·lectius.

El principal objectiu d’aquesta iniciativa és establir una relació de col·laboració entre les diferents organitzacions i crear un espai de treball conjunt que definisca les polítiques d’Igualtat de la institució i la gestió contra la violència de gènere. La jornada formativa i participativa ha començat amb tres dinàmiques paral·leles d’indagació, que han tingut com a finalitat la presa de consciència sobre com es troba la situació en els àmbits individual i col·lectiu.

Posteriorment s’han abordat les claus personals i organitzatives per a un canvi en el clima i la vida grupal, a càrrec de María Molero. I finalment, s’han realitzat altres tres dinàmiques pràctiques per a millorar la comunicació interpersonal, gestionar potencials dificultats en l’àmbit grupal, i millorar l’eficàcia i inclusivitat en les reunions. Aquestes trobades tenen com a objectiu treballar conjuntament amb totes les associacions de dones per a desenvolupar “a la perfecció”, tant el pla contra la violència de gènere, com el d’Igualtat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =