25n
25N
25N

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants

Xirivella acull el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Jòvens pel Clima’ amb més de 100 alumnes participants
05/03/2020 -

El Servei de Participació Ciutadana, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Xirivella, han convocat el 3r Fòrum Jove: TUQVOLS? ‘Joves pel Clima’, un procés participatiu que donarà veu més de 100 alumnes pel que fa a les polítiques relacionades amb la declaració d’emergència climàtica.

El Fòrum, que tindrà lloc el pròxim dimarts 10 de març al Centre Jove, és un espai de diàleg entre adolescents i responsables polítics municipals per a debatre sobre l’impacte de l’emergència climàtica a Xirivella, i definir conjuntament possibles estratègies d’actuació.

El Fòrum s’estructura en tallers participatius, desenvolupats amb grups de 1r de Batxillerat dels IES, i una sessió plenària, a la qual estan convocats tant l’alumnat com responsables polítics i l’equip tècnic municipal. Les aportacions recollides s’incorporaran a l’elaboració de l’Estratègia pel Clima i l’Energia de Xirivella.

A la jornada es debatrà al voltant dels objectius de desenvolupament sostenible, com ara adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes a Xirivella; i transformar Xirivella en una ciutat més sostenible i més respectuosa amb el medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

bombers