25n
25N
25N

Ximo Puig anuncia la pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana una setmana més

Ximo Puig anuncia la pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana una setmana més
03/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts la pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana durant una setmana més, a partir d’aquest divendres, a conseqüència de l’evolució de la pandèmia de coronavirus i en el marc de les mesures que s’estan adoptant per a frenar la seua expansió.

Així ho ha indicat a Oriola (Alacant), on Puig ha visitat la nova seu de la Confederació Hidrogràfica del Segura. Des del divendres passat a les 12.00 hores està prohibida l’entrada i eixida de la Comunitat Valenciana, excepte per motius justificats. El tancament perimetral es va decretar pel termini de set dies naturals i ara s’ampliarà a una altra setmana més.

“Amb total franquesa i normalitat, la idea és que es romanga en aquesta situació com a mínim una setmana més perquè és una mesura que no afecta excessivament l’economia”, ha indicat Puig, igual que tampoc té “un efecte important afegit” per a l’economia la restricció a la mobilitat nocturna acordada en l’autonomia, entre les 0.00 i les 6.00 hores, segons ha subratllat.

“Aquesta mesura de restricció nocturna la tenim prevista fins al 9 de desembre i en aquesta primera etapa el que és clar és que només podem apel·lar a major corresponsabilitat i al compliment de les normes que dicten les autoritats sanitàries”, ha manifestat el cap del Consell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 6 =