caixa popular

Ximo Puig proposa la creació d'un 'Codi de Bones Pràctiques'

El precandidat a la Secretaria General recorda que “les primàries són un procés intern que deu enfortir el partit i no una batalla d’insults que solament li dóna arguments a la dreta”.

Ximo Puig proposa la creació d'un 'Codi de Bones Pràctiques'
06/07/2017 -

“Les primàries són un procés positiu, de democràcia interna en el qual som pioners i per tant han de servir per a enfortir i enriquir al partit a través del debat i mai com a batalla interna d’insults que solament li dóna arguments a la dreta” ha afirmat el candidat a les primàries a la Secretaria General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, després d’anunciar que des de L’Esquerra En Marxa es va proposar un Codi de Bones Pràctiques on es regulen unes normes mínimes de convivència i respecte entre militants. “No podem permetre que hi haja publicitat negativa en els nostres processos de primàries” ha assenyalat Puig.

Tal com ha explicat Ximo Puig a través d’aquest Codi de Bones Pràctiques que es presentara al 13 Congrés Nacional, on haurà de ser ratificat, es proposarà que es regulen unes normes mínimes de convivència i respecte entre militants per a evitar la publicitat negativa en processos interns “perquè açò solament danya al conjunt del partit i de la democràcia”. “Del meu mai se sentirà cap mala paraula contra cap company” ha puntualitzat.

Ximo Puig ha fet aquest anunci en el seu primer acte de campanya en la localitat alacantina de Sant Joan d’Alacant on ha mantingut una trobada amb els companys i companyes de la comarca de L’Alacantí i ha apostat per un partit “més fort, participatiu, i unit que done solucions als problemes dels ciutadans, que deixe de mirar-se el melic i afronte els nous reptes”. “El PSOE va nàixer per a millorar la vida de les persones i no per a lluites internes” ha assenyalat Puig al mateix temps que ha incidit que “ara des de la Generalitat ho estem aconseguint, estem aplicant polítiques d’esquerres, estem transformant la societat sempre pensant en els ciutadans”.

En el primer acte de campanya el candidat a la Secretaria general ha aprofitat la seua visita a Alacant per a explicar el projecte que impulsa l’Esquerra En Marxa i que pretén impulsar un partit renovat, més participatiu i dinàmic. Així ha desgranat les nombroses propostes que fins al moment ja s’han llançat com la creació de la Secretaria de la Militància; el pla de dinamització de les agrupacions; el diputat per circumscripció; la creació de l’Oficina del Portaveu; o l’Escola de Política Municipal per a potenciar el talent i l’experiència.

Finalment, Ximo Puig, ha agraït el suport i afecte que sempre que ha visitat Sant Joan d’Alacant i la comarca ha rebut dels alacantins al mateix temps que ha destacat l’important treball que s’està realitzant des dels ajuntaments. Per tot això ha instat als presents a “unir forces, per a junts avançar, innovar i treballar en un partit que ha d’estar en un procés permanent de reforma”. “El 16 començarem a guanyar el 19”, ha conclòs.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 17 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats