25n
25N
25N

Ximo Puig demana un Nadal "alegre, responsable i valencià"

El president ha presentat aquest matí en el Palau de la Generalitat la campanya “El Nadal és valencià”

Ximo Puig demana un Nadal "alegre, responsable i valencià"

El Palau de la Generalitat Valenciana ha acollit aquest matí la presentació de la campanya “El Nadal és valencià“, una iniciativa que pretén reivindicar els productes d’origen valencià durant aquestes festes, promocionant el consum local lligat a la gastronomia i a la seua projecció internacional.

Durant l’acte, el president Ximo Puig ha afirmat que enguany viurem “un Nadal diferent, però serà Nadal pels sentiments que ens trasllada per damunt de les mesures restrictives”. Puig ha animat a la ciutadania a gaudir d’aquestes festes “amb els productes que es produeixen en la nostra terra” i ha destacat que “necessitem bones notícies, volem un Nadal alegre i responsable”.

El president ha convidat als valencians i valencianes a “complir totes les mesures sanitàries” durant aquests dies i a “comprar de manera escalonada per a evitar aglomeracions” perquè, segons assevera, “és absolutament necessari no perdre en uns dies tot el que hem guanyat”. “La felicitat i la responsabilitat són totalment compatibles”, considera.

PREPARATS PER A LA VACUNA

Durant l’atenció als mitjans el president ha afirmat que el sistema sanitari valencià podrà fer front a la vacunació de la població contra la Covid-19. Puig ha destacat que “el servei de vacunació de la Comunitat Valenciana ha funcionat molts anys d’una manera molt positiva. Enguany tenim xifres rècord de la vacunació contra la grip amb més 1,2 milions de vacunats ja en la Comunitat“.

Segons Ximo Puig, es tracta d’una dinàmica “sustentada en el treball dels professionals, l’equip de salut pública i les personades vinculades a Atenció Primària, i seran capaços de portar endavant en molt poc temps una vacunació que afectarà en una primera fase a 200.000 persones en el nostre territori“.

En aquest sentit, el president considera que a Atenció Primària “cal dotar-la dels majors mitjans possibles. Estem en procés de reflexió i de treball profund per a millorar un puntal fonamental de la sanitat publica valenciana” i ha avançat que durant la vacunació contra la Covid-19 “si és necessari es posaran els reforços corresponents”.

Finalment, Puig ha avisat que “fins que arribe la immunització que provoquen les vacunes ha d’haver-hi encara més prudència si cap, ja que passaran mesos fins que superem la pandèmia i aquesta pròxima arribada de les vacunes no ens pot enlluernar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 13 =