25n
25N
25N

Ximo Puig: "Ningú vol un Govern del PP, m'agradaria una decisió el més favorable a l'interés general"

Ximo Puig: "Ningú vol un Govern del PP, m'agradaria una decisió el més favorable a l'interés general"
11/10/2016 -

“No hi ha ni més esquerres, ni menys. Estem davant un debat complex sobre una realitat complexa, i els que volen dir que la vida política és Barri Sèsam no estan en la lògica de la política del segle XXI’. Amb aquestes paraules el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig ha instat aquest dilluns, abans de l’inici de la Comissió Executiva Nacional, a abordar un debat “rigorós”, perquè “ningú vol un Govern del PP” però “davant una situació d’embós institucional hem de decidir què és el que més convé a l’interés general”. En aquesta línia el líder dels socialistes valencians ha incidit que “estem en el moment del debat”. “És necessari obrir un debat seré que pense en els ciutadans i en el que els convé i per açò estem ací reunits hui”, ha explicat Puig.

A preguntes dels periodistes el líder dels socialistes valencians ha incidit que “ni els socialistes 3.0, ni els 4.0, ni els analògics, ningú vol un acord amb el PP”. Així ha explicat que estem en una situació d’embós institucional, en la qual urgeix cercar la millor eixida per a “el futur dels espanyols i sobre això és sobre el que s’està discutint”, ha puntualitzat. En aquesta línia ha recordat que el PSOE està en un moment important en el qual deu saber destriar que és el millor per als ciutadans i açò és el que ens ha de preocupar”.

De la mateixa manera, ha reiterat que “ningú està a favor de Rajoy ni del PP” però ha recordat que “desgraciadament” els resultats electorals no van ser els esperats per a “tenir capacitat de govern i eixa és la realitat”. Alguna cosa que sí que està ocorrent a la Comunitat, ha recordat Puig, per la qual cosa s’ha dirigit als militants als qui ha reclamat suport per a “seguir transformant la vida dels ciutadans”. “Seria important que els qui volen de debò la transformació de la societat s’apunten a aquests processos de canvi que s’estan produint com ocorre a la Comunitat”, ha recordat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 2 =

museo prehistoria