caixa popular

Ximo Puig: "Hui anem a reafirmar un projecte que vol mirar als ciutadans i superar les barreres que ha patit aquesta Comunitat"

Ximo Puig: "Hui anem a reafirmar un projecte que vol mirar als ciutadans i superar les barreres que ha patit aquesta Comunitat"
16/07/2017 -

“Hui és un dia molt important per a tots els socialistes valencians perquè és el moment en el qual reafirmem un projecte que vol mirar als ciutadans i que vol superar totes les barreres que ha patit aquesta Comunitat” ha assenyalat el candidat a la Secretaria General del PSPV-PSOE, Ximo Puig, instants abans d’exercir el seu dret al vot en l’agrupació de Morella.

Al costat de la seua família i amics més propers Ximo Puig s’ha desplaçat al voltant de les 11:30 del matí a l’agrupació de Morella on ha saludat a tots els representants de la taula i interventors i els ha agraït la seua participació en aquest exercici de democràcia interna que enforteix al partit i a tots els seus militants.

Davant els mitjans de comunicació el candidat a la Secretaria General del PSPV ha incidit en la importància de la cita de hui per a tots els socialistes valencians, ja que “és el moment de renovar la nostra confiança en el partit i en la democràcia interna”. “Avui amb el nostre vot estem pensant en la societat valenciana i de què forma el partit pot ser més útil a eixa societat per a millorar-la, tal com ho estem fent ja des del Govern”, ha assenyalat Puig.

En aquest sentit ha reiterat la importància de consolidar un projecte que està en un “bon moment per a aconseguir un partit modern, renovat, participatiu i capaç d’assumir el lideratge que necessita la societat”.

Finalment Ximo Puig ha animat a tots els militants del PSPV a participar en una jornada històrica que enriqueix a l’organització perquè “en aquest projecte tothom suma”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios