25n
25N
25N

Ximo Puig defensa la importància del diàleg social per a la vertebració de la societat valenciana

El president ha destacat l’impuls del Consell a la concertació amb la creació de la Direcció General de Diàleg Social

Ximo Puig defensa la importància del diàleg social per a la vertebració de la societat valenciana
26/07/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la importància d’impulsar “les polítiques de concertació i el diàleg social” per a vertebrar “una societat avançada“.

Així s’ha expressat després de la primera reunió de la Mesa de Diàleg Social de la Comunitat Valenciana de la present legislatura, que ha tingut lloc en el Palau de la Generalitat, on Puig ha destacat l'”impuls” de la Generalitat a la concertació amb mesures com la creació de la Direcció General de Diàleg Social.

El responsable del Consell ha afirmat que el diàleg amb els agents socials ha de servir per a organitzar “l’arquitectura d’un projecte per a la Comunitat Valenciana” que vaja “més enllà de la conjuntura i el partidisme”.

En la reunió, a la qual han assistit el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, i els secretaris generals de CCOO-PV, Arturo León, i d’UGT-PV, Ismael Sáez, el Ximo Puig ha reivindicat la necessitat que la Comunitat Valenciana compte amb “amb organitzacions fortes capaces de representar al teixit econòmic i social“.

També han estat presents, en representació del Consell, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau; el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Després de la reunió, el titular del Consell ha explicat que, a partir de setembre, es reuniran les quatre taules constituïdes per la Mesa de Diàleg Social, dedicades a la recuperació social, les polítiques públiques, el creixement econòmic, i una taula de nova creació per a tractar la sostenibilitat mediambiental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 18 =