caixa popular

Ximo Puig crearà la Secretaria de l'Alternativa per a donar un suport específic als municipis on encara no governa el PSPV

Ximo Puig crearà la Secretaria de l'Alternativa per a donar un suport específic als municipis on encara no governa el PSPV
05/07/2017 -

El precandidat a la Secretaria General del PSPV, Ximo Puig, ha visitat aquest dimarts la localitat valenciana d’Alzira on ha mantingut una trobada amb els companys i companyes de la comarca de la Ribera Alta i els ha explicat el projecte que representa “L’Esquerra en Marxa”. En la trobada, celebrada en la seu d’UGT d’Alzira, l’actual secretari general dels socialistes valencians i president de la Generalitat ha anunciat la creació de la Secretaria de l’Alternativa, una mesura amb la qual pretén oferir un suport específic des del partit als municipis on encara no governa el PSPV.

Davant la nova realitat en les institucions valencianes, on els socialistes governen en el 80% de la Comunitat, Ximo Puig considera clau dissenyar un pla específic per a atendre la realitat dels pobles i ciutadans on els socialistes valencians encara no estan en el govern local. “Els ajuntaments són les administracions més properes als ciutadans i fonamentals per a aplicar les polítiques d’esquerra, i per això els socialistes hem de prestar especial suport a aquelles agrupacions perquè siguen alternativa de govern”, ha indicat. En aquesta línia ha assenyalat que és important que tant l’estructura del partit com els mitjans del mateix estiguen 100% al servei de les agrupacions locals que actualment estan en l’oposició perquè en 2019 eixos municipis també aconseguisquen uns bons resultats i se sumen a l’ona de canvi i il·lusió.

Durant la trobada Ximo Puig ha detallat el projecte que significa L’Esquerra en Marxa “on tothom suma”, així ha incidit en la importància de fer d’aquest un “projecte col·lectiu, de futur, innovador i il·lusionant”. Ximo Puig ha explicat les nombroses propostes que ja s’han plantejat durant aquests dies com la creació de la Secretaria de la Militància; el pla de dinamització de les agrupacions; el diputat per circumscripció; l’Oficina del Portaveu; o l’Escola de Política Municipal per a potenciar el talent i l’experiència.

En la trobada els companys i companyes que han assistit han pogut conversar amb Ximo Puig per a traslladar-li les seues inquietuds així com les seues opinions respecte al futur de l’organització. Igual que en altres trobades el precandidat a la secretaria general del PSPV ha reconegut haver comés errors i per això s’ha compromés a liderar un partit renovat on la participació de la militància siga clau i per això, ha incidit, “s’està treballant a aportar propostes que modernitzen i permeten que l’estructura del partit s’adapte als nous temps”.


Més notícies

viva gym canovas
exposicion caps tallats