25n
Orgull
Orgull

Ximo Puig: “El PSPV-PSOE ha fet exercici de responsabilitat que ens consolidarà com a primera força política en la Comunitat Valenciana”

El president de la Generalitat Valenciana i actual secretari general del PSPV-PSOE ha sigut l’únic candidat a la Secretaria General del PSPV-PSOE

Ximo Puig: “El PSPV-PSOE ha fet exercici de responsabilitat que ens consolidarà com a primera força política en la Comunitat Valenciana”
02/09/2021 -

A les 20.00 hores d’aquest dimecres ha finalitzat el termini per a presentar les candidatures a la Secretaria General del PSPV-PSOE amb una única candidatura, la de l’actual president de la Generalitat Valenciana i actual secretari general del partit, Ximo Puig, que es ratificarà en el pròxim Congrés Nacional del partit dels dies 12,13 i 14 de novembre a Benidorm. “El PSPV-PSOE ha fet exercici de responsabilitat que ens consolidarà com a primera força política en la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Ximo Puig en la compareixença després de conéixer-se la candidatura única.

“Vull agrair a les 326 agrupacions i a les 17.000 persones que estan al servei dels principis socialistes, i que treballen amb dedicació i esforç en ells dia a dia”, ha subratllat el secretari general del PSPV-PSOE: “No hi ha major honor que representar-vos”. Ximo Puig també ha recordat que “junts, els i les socialistes valencianes comencem una nova etapa l’any 2012, una etapa que passava per recuperar l’autogovern, que va patir durant 20 anys un desprestigi enorme a causa de la corrupció sistemàtica del Partit Popular”, i “l’aconseguim”. “Posteriorment, en 2017, ens vam comprometre a ser la primera força política de la Comunitat Valenciana, i també ho hem aconseguit”, ha celebrat.

Així mateix, el líder dels i les socialistes valencianes ha posat en valor la “maduresa del PSPV-PSOE, un projecte que posa per damunt de tot els interessos i el benestar de la Comunitat Valenciana”. “Com a socialistes, tenim la vocació de garantir els principis de justícia social, dret al treball i la solidaritat de l’humanisme progressistes”, i per això “el nostre partit integra no sols a aquells o aquelles que se senten socialistes, sinó a tota la societat valenciana”: “Som el partit de referència dels valencians i valencianes”, ha afirmat el secretari general del partit, Ximo Puig.

“Ara, els socialistes valencians estem dedicats plenament a allò important: contribuir a la superació de la pandèmia, impulsar la reactivació econòmica i social, i avançar en el projecte de justícia social, treball i creixement per a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat el líder del PSPV-PSOE, qui també ha volgut agrair a la societat valenciana “la seua capacitat d’esforç, perquè ha demostrat que és capaç de superar una situació tan complicada des de la corresponsabilitat i la cohesió”. “És el moment de mirar al futur, i de donar una resposta socialista, una resposta justa i social que crearem junts en el 14 Congrés Nacional del pròxim mes de novembre”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 3 =