caixa popular

Ximo Puig anuncia la creació d'una Escola de Política Municipal per a potenciar el talent i l'experiència

Ximo Puig anuncia la creació d'una Escola de Política Municipal per a potenciar el talent i l'experiència
26/06/2017 -

El precandidat a la secretaria general del PSPV, Ximo Puig, ha mantingut hui una trobada amb els companys i companyes de la comarca del Mitjà Vinalopó que s’han donat cita en el municipi alacantí de Monover on ha anunciat la creació d’una Escola de Política Municipal per a potenciar el talent i l’experiència. Tal com ha explicat Ximo Puig s’impulsarà una escola de bones pràctiques municipals per a poder assessorar i formar a les agrupacions en matèria de política local.

En aquesta línia el precandidat a la secretaria general del PSPV ha explicat que es tracta de crear una xarxa d’assessorament a municipis en diverses matèries (ambiental, educativa, sanitària, etc) que estiga al servei de les agrupacions i grups municipals.

Durant la trobada Ximo Puig també ha detallat algunes de les propostes que durant aquests dies ha presentat en diferents trobades com la creació de la secretaria de la militància, la creació de la figura del ‘diputat de circumscripció’ o el seu compromís d’impulsar tres auditories que el seu objectiu siga, detallar les despeses, avaluar el compliment del programa electoral i el compliment dels estatuts.

A més el precandidat a la secretaria general del PSPV ha atés totes les preguntes formulades pels companys i companyes en una trobada informal en el qual ha pogut conversar amb tots i cadascun dels assistents a qui ha agraït el seu suport per a poder desenvolupar un projecte de progrés a la Comunitat. “En tan sols dos anys hem aconseguit reparar drets i millorar la reputació de la nostra terra”, ha assenyalat Puig al mateix temps que ha recordat que “el partit no ha nascut per a mirar-se el melic sinó per a canviar i transformar la societat”.

Finalment Ximo Puig ha demanat el suport per a “un projecte en el qual ningú es quede al marge” al mateix temps que ha remarcat que “estem davant un partit més viu que mai”. “Hem sigut avantguarda en el PSOE en ser els primers a convocar unes primàries obertes i hem de seguir avançant” ha conclòs

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats