caixa popular

Arranca la XIII edició de Pilota a l'Escola

Arranca la XIII edició de Pilota a l'Escola
23/10/2018 -

Es posa en marxa una volta més el programa Pilota a l’Escola, de la mà de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i de la Federació de Pilota Valenciana.

Una volta tancat el termini d’inscripcions, és torn per a les diferents sessions de docents, tant en primària com en secundària, com per a la jornada de tècnics i jugadors professionals encarregats de dur a terme les sessions en els centres escolars.

Aquesta ronda de jornades començarà el pròxim dimarts 30 d’octubre amb la sessió per a docents de secundària, que tindrà lloc a la seu de la Federació de Pilota (Marqués de San Juán, 32-Baix B) a partir de les 11.00 hores i en la qual s’explicarà el funcionament de la competició d’enguany.

La sessió per a tècnics i jugadors professionals implicats en el projecte està programada per al dia 8 de novembre, a partir de les 9.30 hores al trinquet de Pelayo.

Pel que fa als docents de primària, a causa del nombrós grup que conformen (hi ha inscrits vora 450 centres), se’ls distribuirà en 12 jornades diferents:

– 5 de novembre: Benicarló
– 5 de novembre: Agost
– 7 de novembre: Castelló
– 7 de novembre: Benidorm
– 9 de novembre: Elx
– 9 de novembre: Pelayo
– 12 de novembre: Pedreguer
– 12 de novembre: Pelayo
– 14 de novembre: Oliva
– 14 de novembre: Pelayo
– 16 de novembre: Alzira
– 16 de novembre: Massalfassar

A partir d’aquestes dates ja es començarà amb la distribució de sessions en els diferents centres de la Comunitat, començant pel nord de Castelló i pel Sud d’Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + catorze =

semana santa de torrent 2019
jornadas gastronomicas el puig