25n
25N
25N

Xavi Bobés presenta en Las Naves 'Coses que s'obliden fàcilment'

Xavi Bobés presenta en Las Naves 'Coses que s'obliden fàcilment'
04/12/2017 -

Xavi Bobés presenta en Las Naves “Coses que s’obliden fàcilment”, un viatge visual i sonor d’introspecció a la infància i els records per a un públic de solament 5 persones per sessió. La proposta ha obtingut, entre altres premis, el de la Crítica Barcelona 2015 al millor espectacle de teatre de noves tendències i el de millor espectacle del Festival Internacional Be Festival 2016 de Birmingham.

“L’any passat em vaig adonar que començava a tenir problemes de memòria i vaig comprovar que la meua mare també patia buits importants”. Així descriu Xavi Bobés el germen de “Coses que s’obliden fàcilment”, l’espectacle que presenta en Las Naves des del dijous 7 al diumenge 10 de desembre dins del cicle #OutOfTheBox. Un muntatge fotogràfic que transforma els records i que, de la mateixa manera que ho fa l’oblit, inventa altres nous.

“Coses que s’obliden fàcilment” és un espectacle atípic, ja que per a cada sessió solament hi ha lloc per a cinc persones, amb les quals Bobés manté una tertúlia al final de la representació. En tractar-se d’un públic tan reduït, es converteix en una experiència teatral molt íntima en forma de viatge interior a la infància, aquest temps personal que ens ha configurat irremeiablement a totes i tots.

Durant la representació, Xavi Bobés es converteix en una espècie de mag que, acompanyat de caixes antigues, fotografies i música, ens guia en aquest viatge pel temps i la memòria, per paisatges que totes les persones hem visitat però vists amb altres ulls.

“Coses que s’obliden fàcilment” és una producció del mateix Xavi Bobés i el Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, en col·laboració amb L’Animal a l’Esquena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

bombers
bombers
Valencia activa