25n
25N
25N

Xàtiva recupera a partir d'aquest dimecres el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia

S’instal·larà una bústia per poder retornar els documents fora de l’horari d’obertura de la instal·lació

Xàtiva recupera a partir d'aquest dimecres el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia
02/02/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva recupera aquest dimecres el servei de préstec i devolució de llibres de la Biblioteca Municipal, per al qual serà necessari agafar cita prèvia.

Els usuaris i les usuàries hauran de demanar la seua cita mitjançant el telèfon 962 28 73 28 o a través del correu biblioteca@ayto-xativa.es. Es prepararan els documents sol·licitats per a la seua retirada, tan sols es permetrà l’accés a la sala d’un usuari a la vegada, i hi haurà un control previ d’accés a la planta baixa de l’edifici.

L’horari del servei serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores al matí i de 16 a 18 hores a la vesprada, i una vegada retornats els documents passaran per la corresponent quarantena tal com estableix el protocol de la Conselleria de Cultura.

La Biblioteca Municipal de Xàtiva compta amb més de 70.000 documents entre llibres, audiovisuals i documents diversos, i en presta anualment més de 35.000. En 2019 van fer ús de les instal·lacions un total de 89.728 usuaris, ja que no sols es dona servei a la ciutadania de Xàtiva sinó també de la resta de la comarca i de les comarques veïnes.

Instal·lació d’una bústia

Per a fer efectiu aquest servei de devolució de llibres amb el compliment de les mesures de seguretat, l’Ajuntament de Xàtiva instal·larà una bústia perquè els usuaris i les usuàries puguen depositar els documents.

D’aquesta manera, s’ofereix la possibilitat de retornar els préstecs en l’horari en què la biblioteca municipal roman tancada, oferint una conciliació entre l’horari d’atenció al públic i el d’una part dels usuaris als quals els pot resultar dificultós acudir en l’horari habitual, així com la possibilitat de dipositar-los sense haver de passar pel taulell, amb el consegüent estalvi de temps.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − nou =