25n
25N
25N

Xàtiva reobri aquest divendres l'skatepark després d'una reforma integral

S’han executat obres de millora de la instal·lació, demandades pels seus usuaris, amb una inversió de 50.000 euros

Xàtiva reobri aquest divendres l'skatepark després d'una reforma integral
28/05/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha reobert aquest divendres la pista d’skatepark després de la reforma integral a la qual s’ha sotmés durant les darreres setmanes amb una inversió de 50.000 euros.

La intervenció ha millorat les condicions d’ús de l’actual instal·lació per tal de satisfer les demandes dels col·lectius d’esports urbans, amb unes instal·lacions d’acord amb les dimensions i formes adequades a aquests esports.

D’una banda s’han col·locat nous mòduls de formigó, substituint els anteriors de fusta que es trobaven greument deteriorats, i s’han instal·lat mòduls sobre la plataforma de patinatge per tal de poder practicar esports urbans com ara «Skate», «Roller» i «BMX», al mateix temps que també s’ha pintat i s’ha desbrossat la instal·lació.

La parcel·la de l’skatepark de Xàtiva compta amb una superfície de 1.804 m² i es troba dins d’un solar tancat amb accés des de la carretera de la Llosa de Ranes, enfront del cementeri municipal. Cal destacar que el projecte va comptar amb un estudi previ i ha estat realitzat per empreses especialitzades.

«La renovació de la instal·lació era molt demandada per la joventut de la nostra ciutat, i hem tingut en compte les demandes que ens han presentat els diferents col·lectius usuaris. La nostra intenció és seguir implementant millores en el futur», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha recordat que l’horari d’obertura del parc és de dilluns a diumenge de 10 a 22 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 2 =