25n
25N
25N

L'Ajuntament de Xàtiva participa en la primera edició del Programa UVEmprén i ofereix 9 llocs de pràctiques

Xàtiva és junt amb l’Eliana el municipi que més pràctiques ofereix entre les més de 40 entitats públiques locals adherides

L'Ajuntament de Xàtiva participa en la primera edició del  Programa UVEmprén i ofereix 9 llocs de pràctiques
11/02/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva participa en la I edició del programa “UVemprén Valor Públic” que té l’objectiu de formar i dotar d’experiència als i les estudiants que persegueixen accedir i desenvolupar una carrera professional a les administracions públiques.

Són 41 els municipis que ofereixen aquestes pràctiques i en concret Xàtiva compta amb un total de 9 places en diferents àrees de gestió: Ocupació i formació per a l’ocupació (tres places per al desenvolupament i creació d’empresa d’inserció laboral de joves mitjançant la col·laboració publicoprivada), Oci i temps lliure (una plaça per a crear i promocionar l’oci alternatiu amb la creació cultural), Educació social (una plaça per elaborar un Pla d’Absentisme Escolar), Comerç (dues places per a acomplir un projecte educatiu al comerç local per fomentar-lo entre la població jove), Promoció Econòmica (una plaça per a la realització del programa per al foment i suport a l’emprenedoria juvenil) i Digitalització (una plaça per a la creació d’una plataforma digital d’associacions).

La Universitat de València destina vora 19.000 euros a aquest programa i aquestes pràctiques comporten ajudes de 250 euros per cobrir els desplaçaments dels estudiants oficials de Grau i Màster de la Universitat de València participants del programa, els quals realitzaran pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats i a la Diputació de València.

La convocatòria també inclou un programa formatiu de caràcter intensiu, que després de completar-se comportarà un certificat acreditatiu. A més a més, els tres estudiants amb millors Diaris d’Innovació seran premiats cadascun d’ells amb una tableta valorada en 385 euros.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dilluns 15 de febrer i les persones interessades hauran d’enviar un correu a uvempren@uv.es i la seua proposta de pràctica o “autopracticum” a uvpracticas@uv.es (ADEIT) perquè siga aprovada per la persona que coordina les pràctiques al seu centre o titulació, indicant en l’apartat Activitats “CONVOCATÒRIA VALOR PÚBLIC”. Posteriorment ADEIT comunicarà el resultat de la valoració i en cas de no ser aprovada els motius i possibles esmenes. Des de la Universitat informaran dels passos a seguir en cas de ser aprovada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − dos =