25n
25N
25N

Xàtiva organitza un curs d’Educador/a de Menjador escolar per al proper mes de maig

El curs es desenvoluparà del 10 al 21 de maig i serà de caràcter telemàtic a través de la plataforma web de l’Escola Abast Animació

Xàtiva organitza un curs d’Educador/a de Menjador escolar per al proper mes de maig
08/04/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat un curs d’Educador/a de Menjador escolar en línia que tindrà lloc del 10 al 21 de maig a través de la plataforma web de l’Escola Abast Animació.

El curs té un preu de 50 euros per a persones amb carnet Jove, mentre que el preu per a la resta de gent és de 60 euros, amb preferència d’accés per als i les joves d’entre 12 i 30 anys.

El curs està certificat per l’Escola Abast Animació i servirà per a adquirir les competències necessàries per a treballar en els menjadors dels centres escolars on es demana aquest perfil.

Des de la regidoria de Joventut animen a obtenir aquesta titulació mitjançant un curs dinàmic, i recorden que per a inscriure’s en el mateix es pot enviar un correu electrònic a l’adreça joventut@ayto-xativa.es o a través del telèfon 96 227 43 42 en horari de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres, i de 10 a 13 hores els dissabtes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + quinze =

museo prehistoria