25n
25N
25N

Xàtiva invertirà aquest any 238.000 euros en el servei d'ajuda a domicili i el servei d'ajuda a la dependència

La regidora Xelo Angulo ha manifestat que el servei de dependència s’amplia també a les vesprades i els caps de setmana

Xàtiva invertirà aquest any 238.000 euros en el servei d'ajuda a domicili i el servei d'ajuda a la dependència
06/05/2021 -

El servei d’ajuda a domicili de Xàtiva comptarà aquest any 2021 amb una inversió de 238.000 euros, dels quals 93.000 seran aportats en l’àmbit municipal mentre que els altres 145.000 procediran de la Generalitat Valenciana.

Aquest servei permet la cura i les actuacions executades principalment en el domicili i en l’entorn social de la persona amb la finalitat d’atendre les necessitats de la vida diària i de prestar suport personal de caràcter polivalent i preventiu, així com realitzar un seguiment i un acompanyament per a les persones (i en el seu cas les unitats de convivència) que presenten dificultats físiques, intel·lectuals, cognitives, de salut mental o socials, o es troben en situació de vulnerabilitat.

Les prestacions del servei, establides en el plec de condicions del contracte, se centren en l’atenció de les necessitats de la llar (neteja, manteniment i cura de l’entorn més proper a la persona) així com en les cures personals (higiene, cura i neteja personal, mobilitzacions i activitats relacionades amb la potenciació de l’autonomia personal).

L’horari d’aquest servei serà els dies laborables, de dilluns a divendres, entre les 7 i les 15 hores pel que fa al servei d’ajuda a domicili; i entre les 7 i les 21 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de 7 a 14 hores pel que fa al servei d’ajuda a domicili de dependència.

«Considerem que un dels serveis fonamentals és aquell que contribueix a ajudar a les persones de la nostra ciutat que per edat o malaltia requereixen un major suport. El SAD és eixe suport per garantir una millor atenció» ha expressat la regidora de Serveis Socials Xelo Angulo, qui ha indicat que «el servei s’amplia a les vesprades i els caps de setmana per a les persones amb diversitat funcional, malaltia mental o amb un grau de dependència».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =