25n
Orgull
Orgull

Xàtiva incorpora 34 nous treballadors agrícoles per als propers dos mesos

La contractació s’ha fet mitjançant el conveni amb el SEPE i el Romanent Agrícola

Xàtiva incorpora 34 nous treballadors agrícoles per als propers dos mesos
15/07/2021 -

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el regidor d’Agricultura i Serveis Públics Ricardo Martínez han donat aquest matí la benvinguda als nous treballadors procedents del Conveni Agrícola amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Romanent Agrícola, que s’han incorporat hui a treballar.

Es tracta de 34 treballadors i treballadores, (26 peons i 6 capatassos pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i 2 peons pel que fa al romanent agrícola), que realitzaran tasques agrícoles amb jornada completa durant els propers dos mesos gràcies a aquesta ajuda destinada a pal·liar la desocupació agrícola eventual i complementar la renda a través dels plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides.

La inversió per a Xàtiva aquest any amb aquest programa és d’un total de 102.141 euros pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i de 6.952 euros pel que fa al Romanent Agrícola, el que suma un total de 109.093 euros.

Els treballs que es realitzaran passen pel desenvolupament del medi rural, la conservació i el desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, així com la creació i millora d’infraestructures. S’actuarà en la neteja de camins rurals com ara camí Casa Pinta, El Pla, Carraixet, Branquizal, Sagres o Sorió.

“Tenim molt de treball i sabem que aneu a donar-ho tot, però el més important és que es cuideu i que extremeu les precaucions perquè la pandèmia encara està ahí”, ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + setze =