25n
Orgull
Orgull

Xàtiva convoca les subvencions a les associacions veïnals de la ciutat amb una inversió de 5.000 euros

Les sol·licituds es poden presentar des de hui i durant els propers deu dies, únicament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva

Xàtiva convoca les subvencions a les associacions veïnals de la ciutat amb una inversió de 5.000 euros
03/09/2021 -

El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar ahir l’anunci d’aprovació de les bases per les quals es regula la convocatòria per a la concessió de subvencions per a les associacions de veïns i veïnes en matèria de participació ciutadana per a l’exercici 2021.

El pressupost destinat per a aquestes ajudes és d’un total de 5.000 euros, i la intenció és fomentar la realització d’activitats d’utilitat pública o interés públic i incentivar la implicació i el foment de la participació ciutadana des del mateix moviment associatiu.

Per a poder optar a aquestes subvencions s’han de complir una sèrie de requisits com ara posseir el veïnatge administratiu a Xàtiva i estar inscrits al registre municipal d’Associacions Ciutadanes de Xàtiva anterior a la data de publicació de les bases; que les activitats no tinguen finalitats lucratives; que l’àmbit d’actuació siga dins del mateix municipi; que les activitats estiguen obertes al públic en general i acompanyar la documentació que es relaciona en les bases de la convocatòria.

«La intenció de l’Ajuntament sempre és tractar que aquestes associacions continuen avant, i més després d’aquests mesos de pandèmia en els quals hem hagut d’estar tancats la major part del temps. Cal afavorir les qüestions socials i també els agrupaments de persones que treballen pel benestar comú dels barris, dels pobles o d’un col·lectiu concret», ha manifestat la regidora de Participació Lena Baraza.

Les sol·licituds es poden presentar des de hui divendres 3 de setembre i fins el proper dilluns 13 de setembre, exclusivament a través del tràmit habilitat a la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva. Si alguna associació té problemes o dubtes sobre el procés de sol·licitud, pot posar-se en contacte amb el departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =