25n
Orgull
Orgull

Xàtiva convoca un concurs de cartells i relat breu per als actes de l’Orgull LGTBI+ 2021

Xàtiva convoca un concurs de cartells i relat breu per als actes de l’Orgull LGTBI+ 2021
02/06/2021 -

Xàtiva es troba treballant ja, com cada any, en els actes de celebració del dia de l’Orgull LGTBI+ per tal de reivindicar i visibilitzar els drets d’aquest col·lectiu en un moment tan complicat.

Els actes de la setmana de l’Orgull començaran oficialment el 28 de juny, però ja s’han convocat dos concursos per tal de donar inici a aquesta celebració. D’una banda s’ha convocat el tradicional concurs de cartells, que seleccionarà la imatge visual de l’Orgull 2021 i que finalitzarà el pròxim 18 de juny, mentre que d’altra banda també tindrà lloc un Concurs de Relat Breu amb temàtica LGTBI+, una de les novetats de l’edició del passat any que torna i per al qual es podran presentar propostes fins al 20 de juny.

Cadascun dels concursos compta amb un premi de 100 euros i les bases específiques es poden consultar a les xarxes socials del Consell de la Joventut i a la seua pàgina web www.cjxativa.org.

Des de l’organització s’anima a tota la ciutadania a prestar atenció a les xarxes socials a través de les quals s’aniran anunciant pròximament la resta d’actes i accions que s’estan preparant per a la Setmana de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2021.

«Aquesta commemoració cada any té més força i més suport de la ciutadania. Per a nosaltres és imprescindible continuar treballant per la reivindicació i la visibilització dels drets d’aquest col·lectiu», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza, qui ha indicat que «el passat any va ser un Orgull completament digital, però aquest any hi haurà actes presencials».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =