25n
25N
25N

Xàtiva celebrarà l’Escola d’Estiu Municipal del 28 de juny al 31 de juliol

Xàtiva celebrarà l’Escola d’Estiu Municipal del 28 de juny al 31 de juliol
02/06/2021 -

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat les dates de l’Escola d’estiu municipal 2021, que per segon any consecutiu conjuminarà les activitats d’oci educatiu juvenil i infantil amb les activitats esportives. L’escola d’Estiu tindrà lloc del 28 de juny al 31 de juliol –amb possibilitat d’ampliar-la a la primera setmana d’agost– en horari de 9 a 13 hores i amb piscina inclosa.

L’activitat està destinada per a xiquetes i xiquets de 3 a 16 anys i es desenvoluparà a les instal·lacions del col·legi Gozalbes Vera i al Poliesportiu Les Pereres. El preu és de 25 euros per setmana i també es podrà contractar servei d’acollida (5 euros), servei de bus (14 euros setmanals) i amb la novetat de servei de menjador de 14 a 15 hores (7 euros al dia). A més a més es regalarà una motxilla a tots els participants.

Per tal de realitzar la inscripció i el pagament serà necessari omplir el fullet que s’ha distribuït a les escoles de Xàtiva i que es pot trobar també en els espais municipals o a la web de l’Ajuntament de Xàtiva, i que s’haurà d’entregar junt amb el pagament a la Casa de la Joventut o al correu electrònic educa@xativa.es.

La regidora d’Educació Lena Baraza ha declarat que «aquest any continuem amb la tendència del passat estiu, unificant les dues escoles. La intenció sempre és la d’afavorir la conciliació familiar dels pares i mares, així com afavorir l’oci educatiu i la sociabilització en aquests xiquets i xiquets».

Per la seua part, el regidor d’Esports ha manifestat que «considerem aquesta una activitat imprescindible en l’estiu, sobretot tenint en compte la gran acceptació que sempre té entre els xiquets i xiquetes, com s’ha demostrat en els darrers anys, ja que els permet relacionar-se i gaudir d’activitats lúdiques i esportives».

Les persones interessades a obtenir més informació poden fer-ho a través de la Casa de la Joventut o del Poliesportiu Les Pereres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − dos =