25n
25N
25N

Xàtiva aprova les primeres 25 ajudes per a hostaleria i centres esportius del Pla Reactivem per valor de 43.000 euros

Aquest abonament suposa més del 10% del pressupost total destinat tot i que el termini per sol·licitar-les està obert fins al pròxim 8 de març

Xàtiva aprova les primeres 25 ajudes per a hostaleria i centres esportius del Pla Reactivem per valor de 43.000 euros
01/03/2021 -

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns el primer pagament de les ajudes directes del Pla Reactivem Xàtiva dirigides a l’hostaleria i als centres esportius que van haver de cessar la seua activitat durant el mes de gener a conseqüència del tancament perimetral de la ciutat.

S’han aprovat un total de vint-i-cinc ajudes que oscil·len entre els 1.000 i els 2.000 euros, per un import total de 42.965 euros. D’altra banda, s’han exclòs sis sol·licituds: cinc per no tractar-se d’activitats a les quals van destinades aquestes ajudes i una per no estar al corrent en la Seguretat Social.

Cal destacar que les sol·licituds per a rebre aquestes ajudes encara es poden sol·licitar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Xàtiva, ja que el termini finalitza el pròxim 8 de març.

«Iniciem el pagament de les ajudes del Pla Reactivem Xàtiva, i cal destacar la rapidesa del procés, tal com se’ns va demanar per part del sector. De fet encara no s’ha acabat el termini per poder sol·licitar-les i ja hem pagat més del 10% de les ajudes del Pla Reactivem», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha indicat que «eixa és la nostra tasca, la d’accelerar al màxim el procés, i així és com ho hem fet perquè entenem que la necessària reactivació econòmica de la ciutat necessita el màxim suport per part de l’administració local».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dos =