25n
25N
25N

La World Press Photo València es trasllada a octubre

PAULA BRONSTEIN /PULITZER CENTER / PAULA BRONSTEIN

La World Press Photo València es trasllada a octubre
05/02/2019 -

La Fundació Xirivella Soriano i Doctornopo han renovat el seu acord amb World Press Photo, l’exposició més prestigiosa de fotoperiodisme mundial, que ha decidit traslladar les seues dates d’exposició al mes d’octubre per a la seua setena edició a València, segons ha informat l’entitat en un comunicat.

La pròxima edició de World Press Photo València podrà, per tant, visitar-se en la Fundació Xirivella Soriano del 18 d’octubre al 19 de novembre en entendre l’organització que és el període cultural” més adequat i per a atendre millor el públic de la mostra”.

D’aquesta manera, la Fundació Xirivella Soriano i Doctornopo aposten de nou per situar a València “en el circuit internacional de la fotografia amb una exposició que recull els esdeveniments informatius més rellevants de l’any i que és un referent internacional de compromís amb el periodisme gràfic i la llibertat d’expressió”.

World Press Photo València està treballant a millorar el seu programa i a renovar l’oferta d’activitats complementàries a l’exposició, que cada any premia les millors obres de periodisme gràfic amb l’objectiu de “dignificar la professió així com de defensar el dret a la informació i el seu lliure intercanvi”.

Les fotografies de la mostra estan organitzades en diferents categories que abasten totes les realitats vitals i els fenòmens socials, culturals, econòmics i naturals. World Press Photo València ofereix al públic informació per a la reflexió i per a entendre els esdeveniments del moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − un =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa