caixa popular

Wifi gratis en els nous autobusos de l'EMT

Hui ha eixit a licitació, en el BOE, aquest servei de wifi en l’EMT

Wifi gratis en els nous autobusos de l'EMT
24/10/2017 -

L’EMT (Empresa Municipal de Transports) no es vol quedar arrere. I en la seua aposta per oferir un millor servei als seus usuaris, els nous autobusos, a més de comptar amb un millorat servei de televisió i una pantalla més gran, també comptaran amb connexió wifi gratuïta. Una iniciativa que ja s’ha engegat en altres ciutats, com Madrid, i que compta amb una molt bona acceptació per part dels ciutadans.

El Butlletí Oficial de l’Estat ha publicat, hui, la licitació d’aquest servei, que ix a concurs 20 anys després que s’adjudicara per primera vegada, i el contracte dels quals té un valor estimat de quasi un milió d’euros per als pròxims quatre anys. Sens dubte, accions que ajuden a millorar el servei que ofereix EMT als valencians.

En aquest sentit, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha volgut destacar la gran gestió que està duent a terme la nova gerència d’EMT. I és que des de l’Empresa Municipal de Transports han realitzat diferents iniciatives, com l’augment de l’oferta d’autobusos o l’ampliació del servei nocturn en algunes línies per a afavorir la mobilitat dels ciutadans.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris