25n
25N
25N

El Webit 2020 podria generar un impacte directe de 60 milions d'euros en l'economia local

Es preveu la creació de nous llocs d’ocupació i reserves de 20.000 nits d’hotel

El Webit 2020 podria generar un impacte directe de 60 milions d'euros en l'economia local
15/05/2019 -

El major esdeveniment europeu de tecnologia i innovació tindrà lloc, el mes de juny del pròxim any, a València. Ahir, s’anunciava que la nostra ciutat serà la seu del Webit 2020, l’esdeveniment internacional amb major prestigi en matèria de startups, i en el qual s’exhibeixen les innovacions més impactants, però també la porta d’entrada a les grans inversions, ja que les startups seleccionades aconsegueixen finançament en un termini de huit mesos des de la celebració d’aquest esdeveniment de referència europea.

No obstant això, a més de “posicionar València com un dels llocs importants d’Europa en innovació i gestió del coneixement per a la creació d’ocupació”, com ha apuntat l’Alcalde de València, Joan Ribó, el Webit 2020 atraurà milers de visitants i participants que no solament donarà l’impuls que necessita a l’ecosistema startup valencià, sinó que repercutirà de manera més que positiva en l’economia local de la ciutat.

Aquest festival digital i d’innovació, que reuneix emprenedors, investigadors, polítics i inversors, podria deixar un impacte directe en l’economia local de 60 milions d’euros, tal com ha estimat l’Associació Valenciana de Startups, així com més de 80.000 impactes en televisió, blogs, publicacions i entrevistes “amb un valor de la cobertura en mitjans per import de 14,4 milions d’euros”.

Així mateix, es preveu la realització de 200 esdeveniments col·laterals i, com especifiquen les startups valencianes, “reserves de 20.000 nits d’hotel, l’augment de llocs d’ocupació amb motiu de l’organització i de l’obertura d’unes onze oficines internacionals a la ciutat”, han detallat.

Des dels serveis municipals, es calcula que València podria acollir a més de 30.000 assistents de més de 111 països; 500 inversors; més de 500 periodistes de mitjans internacionals o més de 430 ponents de tots els racons del món. En aquest sentit, els ingressos directes, gràcies als desplaçaments, el turisme, l’allotjament o la creació d’ocupació, generarien un alt benefici per a l’economia local.

A més, des de l’Associació Valenciana de Startups asseguren que aquest esdeveniment servirà per a “ajudar a desenvolupar l’ecosistema startup de la ciutat, que serà descobert per inversions internacionals”, però també “potenciarà l’atracció de talent tecnològic i noves empreses internacionals, convertint les startups en un motor fonamental de l’economia valenciana”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − vint =

museo prehistoria