25n
25N
25N

El Webit i altres esdeveniments, ajornats aquest trimestre a la recerca de nova data

Pilar Bernabeu aposta perquè tant els esdeveniments públics, com els privats i els mixtos complisquen amb les expectatives dels i els professionals

El Webit i altres esdeveniments, ajornats aquest trimestre a la recerca de nova data
25/03/2020 -

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabeu, ha anunciat que el Consistori està consensuant amb els agents econòmics i amb el sector tecnològic i de les startups “un possible futur calendari on puguem posar en orde totes aquelles iniciatives, tant públiques com privades, que depenen d’esta area econòmica”.

La regidora ha explicat que esdeveniments com ara el vertical del South Summit o el Women Tech Makers, els Statups Award o fins i tot el Webbit València -que no se podran celebrar este primer semestre- s’ajornen. “Anem a treballar en tots els agents econòmics de la ciutat per a buscar les millors dates”, ha concretat.

“Esperem que puga ser en la tardor i poder fer un calendari adequat per a que en eixir d’esta situació, la ciutat de València tinga ple rendiment, de forma coordinada també amb tots els agents per a no solapar dates, de la manera mes productiva i que millor puga arribar als agents implicats”, ha remarcat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabeu.

ESDEVENDIMENTS DETERMINATS

València Activa ha ajornat fins a la tardor tots els esdeveniments que organitza, davant la situació generada per l’evolució del COVID-19. Així, convocatòries com Webit València, els Premis València Emprén o VIT Emprén Summit passaran a celebrar-se una volta concloga l’estiu.

Webit València és el festival tecnològic que convertirà la ciutat en focus d’innovació amb la participació de mes de 15.000 persones i 1.500 startups. La seua celebració estava prevista del 17 al 20 de juny, però finalment se celebrarà després de l’estiu, en una data encara per concretar

Igualment, els Premis Valencia Empren, destinats a estimular i donar suport al teixit empresarial de la ciutat, que normalment se celebren de març a maig, o els Startups Awards, i Empren Summit tambén s’ajornen.

Altres esdeveniments en els que col·labora València Activa, com el Women Tech Makers, que s’anava a celebrar este cap de setmana serà els dies 26 i 27 de setembre; i el V Palo Market Fest, previst per als dies 22 al 24 de maig, també se celebrarà més endavant.

“Donem prioritat a la seguritat dels nostres ciutadans i ciutadanes, i per això hem hagut d’ajornar estos esdeveniments. Quan tot passe els celebrarem amb mes ganes que mai. Seguim compromesos amb el sector econòmic de la ciutat i així ho estem demostrant mes que mai estos dies.” “Estes convocatòries s’ajornen, però continuem treballant per a situar la nostra ciutat en el mapa de la innovació i el coneiximent i per a seguir impulsant el teixit empresarial de la ciutat”, ha conclòs la regidora Pilar Bernabé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 1 =