caixa popular

El web del PP contra l'adoctrinament en les aules desapareix

La campanya que ha llançat el PP contra els professors en les aules es troba amb el típic error 404 de pàgina no trobada

El web del PP contra l'adoctrinament en les aules desapareix
12/05/2018 -

La peculiar campanya del PP li ha eixit malament fins amb les tecnologies. Durant el dia de hui, el web que ha llançat el Partit Popular contra l’adoctrinament en les aules ha caigut i apareix el típic missatge d’error 404 de pàgina no trobada.

El Partit Popular va presentar la setmana passada una plataforma per a rebre denúncies anònimes de pares davant casos d’adoctrinament en les aules per part dels professors valencians. Des del principi, la campanya els ha eixit carbassa i s’ha omplert de missatges de bromes i ironies com el de la denúncia de Quim Monzó que han inundat les xarxes socials.

València Extra ha tingut l’oportunitat durant aquesta setmana de compartir impressions amb els principals organismes. Tots coincideixen en un suport unànime i incondicional al professorat valencià. L’estratègia del PP sens dubte ha tingut un efecte inesperat: humor, suport incondicional al professorat i sens dubte una repercussió mediàtica mínima.

curso escolarDes de la Plataforma per la Llengua, el seu delegat, Manual Carceller ha assenyalat que “La campanya del PP forma part d’una ofensiva contra el professorat i el model d’ensenyament públic”.

El model d’ensenyament en valencià és un èxit i cal posar-ho en valor. A més, és garantia de cohesió social, de vertebració del territori i d’arrelament amb els nouvinguts” ha explicat Carceller que ha afegit que “Amb aquesta acció el PP cerca dividir la societat valenciana, enfrontant mares i pares amb la comunitat docent”.

Per la seua banda, el portaveu del Sindicat STEPVMarc Candela ha indicat que “el PP es troba en plena precampanya electoral i utilitza el sistema educatiu de forma partidista“. Candela assenyala que “és una caça de bruixes en tota regla i ja ho han intentat altres vegades“. Així mateix, Candela ens ha transmés que “el professorat està indignat per estar en el punt de mira mentre no es parla de l’assignatura de religió amb la reforma de la LOMCE que açò sí que és adoctrinament“.

Des d’Escola Valenciana comparteixen la mateixa sintonia que la resta d’entitats i organismes. El seu President, Vicent Moreno recalca que “des de sempre l’educació ha sigut important i recordem que en la dictadura es va fer una depuració de professors republicans“. “En eixe moment ja va passar i ara amb la LOMCE també s’està utilitzant per dos partits però sobretot el PP està induint a l’odi sense cap raó

Un delicte d’odi

El diputat de Compromís, Rafael Nadal, ja ha advertit que aquesta campanya és una clara incitació a l’odi cap als professors valencians. Per la seua banda, el síndic Manolo Mata, ha considerat que “la web del PP que actua com la Stasi amb els professors és una indecència“.

En aquests moments, el web de la campanya del PP ha desaparegut i en aquests moments desconeixem si serà de forma temporal o torne a reactivar-se en els pròxims dies. Sens dubte, sembla que assistim a un nou capítol de la precampanya del PP sense èxit i cap repercusió entre els valencians

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris