25n
25N
25N

Vicente Furió: 'Els jugadors del Waterpolo Turia mai es rendeixen, i això ens fa forts'

El Waterpolo Turia és l’únic club valencià que juga a escala nacional

Vicente Furió: 'Els jugadors del Waterpolo Turia mai es rendeixen, i això ens fa forts'
22/02/2017 -

Waterpolo TuriaEl Club esportiu Waterpolo Turia està immers en un moment decisiu per a seguir mantenint-se en primera divisió. Per això, han decidit apostar per un programa de coaching i motivació, amb l’objectiu de reforçar i potenciar els punts forts de l’equip.

I és que el Waterporlo Turia no solament és l’únic club valencià que juga a escala nacional, sinó que a més destaca per l’esforç, l’aprenentatge continu i el sentiment d’equip que sempre roman en cadascun dels jugadors.

València Extra ha parlat amb Vicente Furió Real, director Tècnic del Club Waterpolo Turia i entrenador del primer equip, que ens ha permés conéixer, una mica més, els valors d’aquest club esportiu.

Parla’ns de Waterpolo Turia.

Som l’únic club de la ciutat de València que juga a escala nacional. Actualment estem en primera divisió. La filosofia del club és jugar amb la gent de la casa, és a dir, amb la pedrera i no amb fitxatges, per això la complicació de mantenir cada any la categoria.

Quant a les categories inferiors del club, en els últims anys sempre estem classificats entre els 12 millors equips d’Espanya, en el Campionat nacional.

En quin moment us trobeu de la classificació?

Actualment estem els últims a 3 punts de la salvació. El nostre objectiu és aconseguir la permanència en la categoria.

NazaretPer què heu decidit incloure un programa de coaching i motivació?

Creiem que és una forma que els jugadors s’adonen del sacrifici que fan cada dia per aquest esport i fer-los veure que el seu sacrifici és recompensat. En estar en una mala ratxa era important treballar els aspectes psicològics i reforçar-los per a afrontar la part més dura de la temporada.

Quins són els punts forts de Waterpolo Turia?

En ser tots els jugadors del club des de xicotets, tenen una passió major a l’hora de jugar i un sentiment de club que la resta d’equips de vegades no té. Els jugadors mai es rendeixen i això ens fa molt forts.

Parla’ns dels campus d’estiu.

A més de la part esportiva del club, estem ficats en diversos projectes. Els més destacats són “El waterpolo llega a tu cole”, en el qual en l’hora d’educació física dels centres educatius, vénen a provar el nostre esport. Enguany ens han contractat aquesta activitat al voltant de mil xiquets, repartits en 20 centres.

D’altra banda, en el mes de juliol realitzem un campus esportiu de matins, on els xiquets a més del nostre esport, realitzen multitud d’activitats diferents per a començar l’estiu d’una manera divertida.

D’altra banda, ara l’11 i 12 de març, realitzem la cinquena edició del Torneig Nacional infantil “Waterturia”, on comptem amb 12 equips de tota Espanya i uns 200 participants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =