25n
25N
25N

El Waterpolo Turia juga un partit decisiu en el poliesportiu de Natzaret

El Waterpolo Turia juga un partit decisiu en el poliesportiu de Natzaret
18/02/2017 -

El CLUB ESPORTIU WATERPOLO TURIA, és un club dedicat a l’ensenyament del waterpolo formatiu a través de la EEDM i competitiu en totes les categories, des dels vuit anys fins a les categories absolutes i amb una aposta ferma, per a aconseguir mantenir un equip en la divisió nacional amb jugadors valencians provinents la nostra pròpia pedrera.

Conscients dels valors que aquest esport aporta des de l’edat primerenca i la seua importància quant a valors d’esforç, equip i solidaritat que aporta, l’equip A lluita enguany per mantenir-se en Primera Divisió.

Per a aquest important repte el Club ha volgut comptar amb el suport de dos experts en gestió d’equips, coaching i motivació. Victor Rodicio i Sergio Linares, que per les seues experiències, tant en el món de l’esport com en la gestió d’equips s’han unit a aquest repte. Ariadna Edo Beltrán, medalla de bronze en els passats jocs paralímpics de Riu també ha tingut un bonic missatge de suport per als seus jugadors en la sessió prèvia al partit de hui. Esports minoritaris que requereixen tanta passió, vocació i dedicació, són exemple de vida per a tots/es.

Hui, dissabte 18 de febrer, a les 17.00 hores, el Waterpolo Turia s’enfronta al CLARET ASKARTZA en el Poliesportiu de Natzaret. Un partit decisiu per a la lluita per la permanència.

Waterpolo Turia

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − deu =