25n
25N
25N

Els tradicionals carrets d'orxata tornen als carrers de València en una nova temporada

Els tradicionals carrets d'orxata tornen als carrers de València en una nova temporada
02/06/2020 -

L’inici de la fase II de la desescalada en la crisi sanitària de la Covid-19 ha possibilitat l’eixida dels tradicionals carrets d’orxata als carrers de València en una nova temporada.

Des d’aquest dimarts es poden trobar alguns dels carros de l’empresa valenciana Món Orxata distribuïts en llocs com la plaça de la Verge, plaça de l’Ajuntament, plaça Els Pinazos, Ciutat de les Arts i les Ciències o el Passeig de Neptú a la platja de la Malva-rosa. En pròxims dies aniran ampliant les seues ubicacions, avança l’empresa en un comunicat.

En aquests carrets s’embene orxata natural no pasteuritzada, certificada com a ecològica i elaborada amb xufa de València amb Denominació d’Origen Protegida, produïda per famílies agricultores que cultiven exclusivament per als carrets d’orxata.

Tots els carrets són ecològics i sostenibles, s’alimenten amb energia solar i es refreden amb gel. No emeten gasos, soroll, contaminació, ni necessiten connexió elèctrica, ni consumeixen energia.

A més, estan a càrrec de dones majors de 55 anys, amb difícil inserció en el mercat laboral. Per això l’empresa valenciana ha sigut guardonada en els últims temps amb 19 premis a la sostenibilitat, inserció laboral, innovació, conciliació, etc, destaca la mercantil.

Així mateix, Mon Orxata, junt Orxateria Subies, han creat teleorxata.com per a distribuir orxata natural a València i la seua àrea metropolitana. De la mateixa manera té una botiga online lahorchateria.com per a vendre orxata i xufa i altres productes relacionats amb aquesta per a la resta de la província de València i tota Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =