25n
25N
25N

L’Institut Valencià de Cultura presenta la reposició de la producció ‘Tic Tac’

L’Institut Valencià de Cultura presenta la reposició de la producció ‘Tic Tac’
20/12/2018 -

L’Institut Valencià de Cultura ha presentat al Teatre Principal de València la seua coproducció amb la Diputació de València ‘Tic Tac’, un espectacle musical escrit a sis mans per Carles Alberola, Pascual Alapont i Rodolf Sirera, en què la música, la lletra de les cançons i la direcció musical són de Noelia Pérez i Josep Zapater.

L’elenc, compost per catorze actors i actrius, reuneix diverses generacions i durant la funció també treballen a l’escenari un total de setze tècnics.

La producció es va estrenar el passat 13 de desembre de 2017, en aquest mateix escenari, i va ser un èxit de públic des del primer dia, va tindre més de 10.000 espectadors en aquesta exhibició i en nombroses ocasions va exhaurir les localitats del teatre. Després, es va veure al Teatre Principal d’Alacant, al Teatre Principal de Castelló i al Teatre Serrano de Gandia.

El director general de l’IVC, Abel Guarinos, ha afirmat que “aquesta producció és una mostra de cooperació entre administracions, tant per la participació de la Diputació de València, com per la col·laboració de la televisió valenciana À Punt. I el seu èxit la temporada passada ens ha fet considerar la necessitat de tornar a programar-la perquè el màxim nombre de públic possible puga gaudir d’aquest magnífic espectacle”.

Rosa Pérez Garijo, diputada de Teatres de la Diputació de València, ha declarat que la presència de nou de ‘Tic Tac’ a l’escenari del carrer de les Barques és prova de l’èxit de la col·laboració de la Diputació de València amb l’IVC. Aquesta és una col·laboració cada volta més forta, que va començar l’any 2016 amb ‘Happy End’ i es refermà amb les produccions de ‘Tic Tac’ i ‘Els nostres’ la passada temporada.

Carles Alberola, autor, director i protagonista de l’espectacle, ha recordat el gran esforç que suposa posar en peu aquest espectacle, amb un equip de creació molt ampli, amb catorze actors dalt de l’escenari i el suport de setze tècnics dins i fora de l’escenari en cada funció.

I ha afegit que “sempre s’ha de fer el millor espectacle possible, per a deixar-lo en la memòria de la gent, els espectacles continuen la seua vida en el record dels espectadors i aquest és el nostre objectiu en ‘Tic Tac’, que la gent el recorde”.

‘Tic Tac’ és un musical sobre la necessitat de la ficció en la nostra vida, d’aquell territori màgic on els nostres somnis es fan realitat, i és també el viatge cap a una reconciliació entre un pare i un fill, però també és una comèdia musical sobre com la pintura, la música, el teatre i, en definitiva, l’art, ens parlen de l’ànima de les persones i de com poden arribar a transformar les nostres vides i omplir-les d’esperança.

L’espectacle té alguns canvis respecte al de l’any passat, ja que hi ha hagut noves incorporacions al repartiment i, amb la reposició, s’ha volgut arredonir l’espectacle perquè siga encara millor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + setze =