25n
25N
25N

Pels Pèls torna al Talia com la comèdia revelació de la temporada

Més de 100 funcions en el Talia. Rècord d’actuacions en la comunitat valenciana i preparant la gira nacional

Pels Pèls torna al Talia com la comèdia revelació de la temporada
11/12/2017 -

Una comèdia policíaca 100% valenciana per a morir-se de riure: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruqueria, en la qual el públic decideix cada dia qui és l’assassí. Amb Carles Castillo, Carles Montoliu, Lola Moltó, Alfred Picó, Marta Chiner, Rafa Alarcón i la direcció de Santiago Sánchez.

L’obra reuneix humor, intriga i drama, sent el públic part fonamental en el seu desenvolupament i desenllaç.

Olympia Metropolitana – productora responsable d’èxits com “La Ratera”, “El Sopar dels Idiotes” i “L’Alqueria Blanca”, entre molts altres- i L’Om Imprebís amb el seu director, Santiago Sánchez, tornen a posar en escena “Pels pèls”, per a la qual repeteixen amb un magnífic equip d’actors que combina l’experiència en el teatre d’improvisació de Carles Castillo i Carles Montoliu -protagonistes de “Imprebís”, obra amb més de 20 anys en cartell i estrenada en 18 països- amb l’experiència d’Alfred Picó i Lola Moltó, i la joventut de Rafa Alarcón i ara de Marta Chiner qui substitueix a Lara Salvador.

L’obra compta amb el suport de Marco Aldany tant en els suggeriments i material per a l’escenografia, com en la col·locació d’una Butaca de Barber en l’entrada del teatre per al concurs de canvi de look.

L’obra torna el pròxim 13 de desembre fins al 25 en la seua versió en valencià i del 27 de desembre al 28 de gener en castellà. A més, l’equip oferirà una funció especial de nit de cap d’any a les 22.30

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

bombers
CCCC
bombers